Bedøm artiklen

Der er mange gode grunde til, at du bør gå i gang med at investere din formue fremfor blot at have dine penge til at stå på din bankkonto.

Banken giver dig stort set ingen rente for at have dine penge stående på en konto, og det er en kæmpe ulempe, for det betyder, at din formue med andre ord bare står og samler støv, uden du får det mindste ud af det.

Samtidig kan banken få gavn af at have dine penge stående hos sig, men du får altså på papiret ikke noget ud af det, udover at dine penge er i sikkerhed.

Derfor begynder flere og flere at kigge mod at investere deres formue, så de får muligheden for at tjene penge på deres formue gennem afkast.

Men det kan være svært at komme i gang med at investere, og det kræver naturligvis altid, at du selv laver en masse research, inden du smider dine penge efter et nyt projekt eller opkøber nogle aktier.

Det er vigtigt altid at undersøge alting grundigt og altid have de analyserende briller på, når det kommer til at skulle investere sine penge. I sidste ende er det dit eget ansvar, men der findes nogle gode platforme, som du altid kan kigge i mod, når du gerne vil gå i gang med at investere.

Her kan du handle aktier, optioner, obligationer og futures

Hvad end du har lyst til at investere i, så skal du have en børs, hvor du kan handle dem på. Før du handler og vælger hvilke aktier, optioner, obligationer eller futures, du er interesseret i, skal du undersøge de forskellige muligheder først og vurdere, hvor du gerne vil investere.

Se også:
  Billig mobilreparation

Men herefter skal du finde en fornuftig børs, der gør det muligt at handle den aktie eller option, som du har set dig varm på.

Og alle børser er ikke skabt lige. Der kan være forskel i pris hos de forskellige børser, og derfor er det meget vigtigt, at du ser dig for, inden du handler.

Denne børsmægler er blandt andet blevet kåret af Dansk Aktionærforening som “årets børsmægler” i 2017, en fornem titel som viser, at det er et godt og solidt firma, der står bag. Vær altid på udkig efter sådanne ting, når du skal finde den rette børs.

DEGIRO, som børsmægleren hedder, har både en online platform og en app, som du kan oprette dig på. Her kan du begynde at kigge med og danne dig et overblik over dine muligheder.

En af de ting, der gør, at DEGIRO er blevet så populære så hurtigt, er de billige priser, de kører med. Derudover er det nemt for dig som privatperson at komme i gang med platformen.

Selve designet af deres kontrolpanel er også enormt lækkert og meget brugervenligt, hvilket gør en kæmpe stor forskel særligt for nye investorer, der ellers godt kan blive overrumplet af den store mængde information, man får hos sådan en børsmægler.

Husk altid at være kritisk og foretag dine aktiehandler og øvrige handler med værdipapirer varsomt og med en masse information bag.