Bedøm artiklen

Sover du dårligt om natten, og føler du ikke, at du er udhvilet, når du står op om morgenen? Så er det måske ved at være tid til en ny seng. Vil du være sikker på at finde den rette kontinentalseng? Så bør du læse med her.

Gå efter kvalitet

For tiden er kontinentalsenge en af de mest populære sengetyper på markedet. Og det skyldes især, at det er en meget behagelig sengetype, som giver en god nats søvn, idet den består af mange lag. Derudover er en kontinentalseng også yderst let at komme i og ud af, idet den er en smule højere end almindelige senge. Og så er en kontinentalseng utrolig behagelig at opholde sig i – især hvis der er monteret en sengegavl på sengen. Og alle disse fordele fås i Danmark også til en yderst fordelagtig pris.

Med en kontinentalseng er det muligt at tilpasse liggekomforten, idet der kan vælges liggemadras efter vægten på den person, der skal ligge i den pågældende side. For at få den bedste komfort er det dog vigtigt, at sikre sig at både boxmadras, springmadras og topmadras er af god kvalitet. Og også at man ikke får fat i en for blød springmadras. Det er en fejl, som mange begår. Det skyldes, at en sådan føles langt mere behagelig, når den prøveligges i et par minutter i butikken. Efter nogen tid kan det dog vise sig at være et forkert valg, hvilket kan gå ud over både ryg, vejrtrækning og blodomløb.

En god ide er at bestemme fastheden ud fra din vægt. Derfor skal du i dette tilfælde, selvom du måske ikke er så meget for det, ikke forsøge at lyve dig lettere, end du er.

Se også:
  7 tips til en stilfuld renovation af dit badeværelse

Få mere information

Læs mere om fordelene ved en kontinentalseng og de mange muligheder der forefindes på markedet inden for denne sengetype og bliv således klogere på, hvilken model der passer bedst til dig. Når vi tilbringer så mange timer i sengen hvert år, er det nemlig utrolig vigtigt, at finde det rette match så en god nattesøvn er sikret.