5 (100%) 2 votes

Alle ønsker at føle sig trygge. Generelt er vi rigtig trygge i Danmark, men fra tid til anden kan man godt blive lidt bekymret og paranoid. Mange bliver det særligt omkring deres hjem til jul eller over lange ferieperioder. Her hører man altid om andre mennesker, der har haft besøg af ubudne gæster. Hvis man ikke har lyst til dette – og ikke har lyst til at bekymre sig om dette, er der heldigvis en lang række ting, man kan gøre for at sikre sig imod indbrud. Læs med og få 3 bud på de bedste tips til at sikre dit hjem.

 

  1. Alarmer til private

Flere og flere får installeret alarmer i deres private hjem. Det skaber en rigtig god tryghedsfornemmelse, så du aldrig skal være bekymret for at forlade dit hjem. Det er særligt tryghedsskabende, hvis du bor i et udsat område, der tidligere har været plaget af ubudne gæster. Hos CERTEGO kan du blive helt tryg med alarmer. Virksomheden laver alarmsystemer og sikkerhed i hele norden – både nationalt og lokalt. Mangler du en låsesmed i København og Hovedstaden,er de også klar til at rykke ud.

 

  1. Nabohjælp

Sørg for at skabe et godt fællesskab med dine naboer. De er helt sikkert også interesseret i at skabe et godt og trygt miljø i jeres nabolag. Det er en god idé at skilte med nabohjælpen, og så gælder det om at være super opmærksom. Sker der noget usædvanligt, er det en god idé at reagere.

 

  1. Tyverisikrede døre og vinduer

Hvis du snart skal skifte døre eller vinduer ud, er det en god idé at gå efter nogle, der er tyverisikrede. Der findes nogle forskellige certificeringer og mærkater, der sikrer dig, at døren eller vinduet er så gode at de praktisk talt, er umulige at bryde ind i. Derudover er det vigtigt at have et avanceret låsesystem, med en nøgle der ikke kan kopieres uden videre.

Se også:
  Kom godt fra start med din første investeringsejendom