Bedøm artiklen

Indretningen af et børneværelse kan faktisk gå hen og blive en større udfordring, end hvad man lige går og tror. Det er nemlig typisk dét værelse i hjemmet, hvor børnene får lov til at bestemme en del af indretningen, men de har ofte ikke samme smag som forældrene. Vi giver dig derfor 3 tips til en stilfuld indretning, som både forældre og barn vil blive glade for.

 

Vælg et gennemgående farvetema

Et børneværelse skal naturligvis afspejle barnets personlighed, hvorfor det er vigtigt, at der ved indretningen tages hensyn til, hvad barnet finder hyggeligt og pænt. Noget, der kan være med til at skabe glæde ved både børn og forældre, er ved at vælge en gennemgående farvetema på værelset. Det kan være alt fra lyse pastelfarver til en kraftig pink eller blå farve, der pryder vægge, sengetøj og andre nipsting på værelset. Her er der rig mulighed for, at børnenes ønsker imødekommes samtidig med, at værelset får et stilfuldt og mindre rodet udtryk.

Hvilken børneseng skal der investeres i?

Et børneværelse fungerer naturligvis som soveværelse, hvorfor valg af børnesenge også spiller en afgørende rolle for en stilfuld indretning. Når du skal vælge mellem børnesengene på markedet, så er der et væld af muligheder for at vælge en seng, der både er funktionel og stilfuld. Har du flere børn, og deler de værelse, kan det være, at køjesenge til børn, er en idé for jer. Med køjesenge udnytter i gulvplads, og der findes desuden nogle meget stilfulde af slagsen.

 

Se også:
  Spar penge på elregningen: Gør din bolig mere energieffektiv

Husk planter

Det kan være, at planter ikke er praktiske i et børneværelse, men vi vil alligevel anbefale dig at overveje at købe én eller to. Planter er først og fremmest hyggelige i ethvert værelse, og derudover kan du vælge at investere i nogle, der har en luftrensende effekt. Hvis ikke du ønsker at bøvle med at vande planterne, kan plastikplanter også være et fint alternativ, indtil I vurderer, at det er det værd at investere i rigtige planter.

 

About The Author

Related Posts