Bedøm artiklen

Der er langt om længe kommet noget, der med lidt god vilje minder om sommer her i landet. Sommertid betyder afslapning og leg. Der er bare med at komme ud i naturen og lege uanset, hvilken alder man har. Der findes et utal af sjove spil, man kan spille udendørs både mere traditionelle brætspil men også spil direkte udviklet til udendørsbrug. Sidstnævnte kunne for eksempel være det klassiske Vikinge Spil, Kæmpe Mikado, Stige Golf eller Klodsmajor i megaudgaven. Disse fire spil kræver alle lidt plads til gengæld, så er de sjove at spille uanset alder. Er pladsen lidt mere begrænset, så kan man spille brætspil, kortspil eller terningspil.

 

En tidsrejse tilbage til ungdommen

Når ungerne er gået i seng, så kan man eventuelt tage en nostalgisk rejse tilbage i tiden med et drukspil. På trods af navnet så kan spil som det sagtens spilles uden, at man går til yderligheder. De fleste voksne er ikke særlig begejstrede for at vågne op med tømmermænd, men man kan sagtens spille disse spil uden at opføre sig som en nyslået student på studenterkørsel. Mindre kan altså godt gøre det samtidig med, at man har det rigtig sjovt sammen med vennerne.

 

Skal der være fest, så lad det være en temafest

Skal man holde en sommerfest, så kan det være rigtig sjovt at have et tema for festen. Har man et ønske om at holde en temafest, så kan man få hjælp på hjemmesiden oelbong.dk. De har en sektion, der er opdelt i forskellige temaer såsom: havefest, strandtur, herreaften, tøseaften, studenterfest og så videre. Der er masser af hjælp at hente til din sommerfest, også hvis den er helt uden tema. Du finder blandt andet masser af sjove udendørsspil og – som navnet på hjemmesiden lidt antyder – drukspil, så du behøver bestemt ikke at mangle underholdning til din fest.

Se også:
  Sådan gør du din fest til en succes