Bedøm artiklen

Bowling er en dejlig aktivitet, som ikke kun er forbeholdt amerikanske karakterer fra fiktive film og serier. Selv om bowling måske ikke har samme status som sportsgren i Danmark som ovre i USA, så er det stadig en populær aktivitet, som er elsket af både små og store danskere.

Grunden til at bowling er så populært, som det nu er, er, fordi det er så nemt at være med til at bowle, og fordi det kræver ikke meget at være med. Alt du skal kunne er at løfte en bowlingkugle og kaste den af sted mod keglerne på banen. Alle bowlingcentre har både lette og tunge kugler, så der er noget for enhver armkraft. Og synes du, det er svært at ramme keglerne, er der også en løsning på dette – man hejser bare banderne. Mere skal der ikke til for at have det sjovt.

Der er bowlingcentre overalt i landet, men har man lyst til en omgang bowling Odense, bør man kigge forbi City Bowling, som er byens bedste bowlingcenter; de har mange baner, personalet er søde og høflige, og priserne er gode.

Bowling kan danne rammerne om mange forskellige begivenheder

Bowling er en fed aktivitet, som alle kan være med til, og den er især god til at styrke sammenholdet og fællesskabet blandt folk. For eksempel er bowling en god teambuilding aktivitet, hvor kolleger rigtig kan rystes sammen, når de konkurrerer om at blive arbejdspladsens keglekonge eller kegledronning.

Men bowling er også en god aktivitet, hvis man for eksempel er pensionist og ønsker at møde andre. City Bowling afholder nemlig seniorbowling med jævne mellemrum, hvor pensionister kan komme kaste kugle, nyde en kop kaffe og hygge med hinanden.

Se også:
  Online spil i Danmark og Sverige 

Skal i byen med vennegruppen, kan man også tage et slag bowling, inden festen begynder inde i byen. Mange bowlingcentre tilbyder nemlig udover ganske almindelig bowling også midnatsbowling eller party bowling. Kært barn har mange navne, men konceptet er meget enkelt: man bowler til de seneste hits og under discolysets skær, mens man drikker alkohol.

Bowling er også egnet som familieaktivitet, hvoromkring familien kan samles over en eftermiddag eller aften. Bowlingen kan passende afsluttes med et besøg i Rude 11 – City Bowlings helt egen restaurant. Nogle er måske skeptiske over kvaliteten i en restaurant, som er tilknyttet en bowlinghal, men City Bowling har indført tiltag, som bringer disse fordomme til skamme.

Vælg mellem gourmetretter eller klassikere på menukortet

Restauranter i bowlingcentre har lidt samme ry som cafeterierne i svømmehaller: Mange tror, man disse steder kun kan få fedtet grillmad overøst med salt. Det er dog ikke tilfældet – i hvert i City Bowling i Odense.

Bowlinghallen ved nemlig, at der er en generel tendens til, at folk forventer god kvalitet og service, uanset hvor de er, og hvad de fortager sig, og derfor har City Bowling også ansat deres helt egen køkkenchef til at sikre, at de spisende gæster får serveret lækker mad fremstillet af gode og lokale råvarer.

Derfor er det ingen overdrivelse, når vi skriver, at City Bowling rent kulinarisk er andre bowlinghaller overlegen – for hvor mange andre steder kan du få serveret poussin med jordskokker og sauce beurre blanc tilberedt til perfektion?

Har man en mere traditionel smagspalet, er det dog stadig muligt at bestille klassiske, velkendte retter som bøf og pomfritter – naturligvis tilberedt med lige så megen kærlighed som var det en gourmetret.