Bedøm artiklen

Annoncør: jansendekor.dk

Du har måske hen over det sidste stykke tid holdt øje med jeres budget og kigget jeres udgifter lidt igennem. Du har bemærket, at i bruger ret mange penge, og du regnede måske med, at du ville kunne spare flere penge op hver måned til en evt. ferie, men du kan se, at der ikke rigtigt er noget tilbage til opsparing, og det ønsker du ihærdigt at lave om, Det vil vi give dig nogle råd til i denne artikel.

Julen

Julen er for mange mennesker en dyr omkostning, og det skal naturligvis også være hyggeligt, men der er måder at spare penge på. Billigt julepynt er en af de udgifter, som du kan spare penge på. Det kan være svært, hvis man bliver fristet, når man står i butikken, men en god måde at undgå dette på, er ved at kigge på julepynt tidligt på året – altså lang tid inden det overhovedet bliver jul. Sommetider er julepynt også billigt lige efter julen, og her kan det være godt at slå til og købt ind til næste år.

Julegaverne er også gode at købe i løbet af året. Det kan være svært, når din familie nok ikke har så mange ønsker klar så mange måneder inden, og der er mange ting, der kan ændre sig til den tid. Men det er muligt at købe nogle af julegaverne, som du selv kan finde ud af, hvad de personer i din familie kan lide. Så kan du købe de sidste gaver lidt tættere op til jul, og så har du alligevel fået sparet en del penge.

Se også:
  Savner du intimitet?

Tøj

Det kan også godt være, at du bemærker, at i alt bruger mange penge på tøj. Det kan i også ændre. I kan sætte et max budget hver måned, og når du finder noget, som du kan lide, så kan du spørge dig selv det samme om nogle dage. Det handler nemlig om at undgå impulskøb, fordi det er ofte der, hvor vi kan komme til at bruge mange penge uden, at vi overhovedet behøver det. Hvis du stadig efter nogle dage, ønsker varen, kan du se, om du har penge til det i dit budget. Vi kan bare alle sammen ofte blive fristet af forskellige ting, fordi vi kan altid bruge noget nyt, men derfor er det godt at have hjælpemidler til at stoppe det.