Bedøm artiklen

Annonce

Alle bilister kender dem og frygter dem – de små irriterende stenslag. Hvad der umiddelbart kan virke som en mindre gene i dagligdagen, kan udvikle sig til et sandt mareridt, hvis man ikke tager hånd om sine stenslag. Alt efter hvor alvorligt stenslaget er, kan du risikere, at skaden får din forrude til at splintre. Et stenslag kan ikke fortælle, hvornår og hvis det har tænkt sig at få din bilrude til at gå i stykker, så du risikerer det lige så vel, når bilen står derhjemme i garagen, som når du er ude og køre børnene i skole.

Heldigvis er det er forholdsvist nemt for professionelle fagfolk at reparere stenslag, hvilket kun kommer til din fordel. Få udført stenslag reparation hos Thiemannkok – det er nemt, hurtigt og billigt.

Et stenslag generer på flere måder

I værste tilfælde kan et stenslag medvirke til at ødelægge din bil, men selv i mildere tilfælde kan et stenslag give dig problemer. Tager du din bil til syn, bliver stenslaget højst sandsynligt påtalt, og inspektørerne vil ikke godkende din bil, før ruden er blevet repareret. Bliver du ved med at insistere på ikke at gøre noget ved problemet, kan du også komme i karambolage med loven. Politiet kan stoppe og tage din bil fra dig, hvis du kører rundt i en bil med en kæmpe stenslagsskade. En bil med en beskadiget rude er ikke sikker at køre i, ej heller er den sikker for dine omgivelser.

I den helt milde kategori kan et stenslag i forruden hæmme dit udsyn fra førersædet, hvilket kan være livsfarligt, hvis du overser noget vigtigt i trafikken foran dig.

Se også:
  Sådan kan du holde på varmen i disse kolde tider

Reparation af stenslag tager kun 15 minutter

Til dit store held er det meget nemt at få repareret stenslag. Tager du din bil hen til et dygtigt værksted – som for eksempel Thiemannkok – kan du få det repareret på ca. 15 minutter. Stenslaget bliver repareret ved, at det først bliver renset for skidt og snavs, og derefter hælder mekanikeren flydende speciallim ned i stenslaget. For at reparationen kan udføres korrekt, er det vigtigt, at den foregår i 20 graders varme og uden at blive udsat for sollys.

Hos Thiemannkok koster en stenslagsreparation kun 350 kroner, og derfor kan du få ordnet din rude, uden at dit budget bliver væltet. Hos værkstedet kan du også få specielle plastre beregnet til at dække stenslag, i tilfælde af at du skulle være så uheldig at få endnu et stenslag. Plastret kan du så lægge over stenslaget, så skidt og snavs ikke så let kan trænge ned i skaden.

Med så billig en pris og så kort en reparationstid har du ingen undskyldninger for ikke at tage din bil hen til et værksted for at få repareret stenslaget. I sidste ende udgør du ikke blot en fare for dig, hvis du ikke tager hånd om dine stenslag, men du udgør også en fare for dem omkring dig.