Bedøm artiklen

Plakater kan gøre en stor forskel, når det kommer til boligindretning. Med de helt rigtige motiver, kan du give dit hjem et personligt touch. Men at vælge en plakat til sit hjem kan være sværere, end hvad man lige går og tror. Vi giver dig derfor i denne artikel nogle råd til, hvorledes du kommer nærmere, hvordan dit hjem kan piftes op ved hjælp af et par nye plakater.

I hvilke rum skal der hænge plakater?

Først og fremmest bør du afklare med dig selv, hvilke rum i dit hjem, der trænger til at blive piftet op med en plakat eller to. Ofte kan soveværelset eller stuen være oplagte steder, hvor der er plads til, at du kan kaste dig ud i at kreere en fortryllende billedvæg. Har du børn, kan det naturligvis også være relevant med børneplakater til børneværelset. Inden du lader drømme blive til virkelighed, vil vi dog bede dig om at måle, hvor mange plakater du egentlig har plads til i de rum, der skal have en lille makeover. Dette råder vi dig til, så du ikke bestiller plakater, der ikke passer til rummets størrelse.

Minida – en webshop, der tilbyder plakater for enhver smag

Søger du efter ’Plakater’ på Google, vil søgemaskinen tilbyde dig en række forskellige hjemmesider, herunder bl.a. Minida.dk. Men hvorfor besøge Minida.dk? På Minida.dk finder du et rigtig stort udvalg af plakater. Der er her både spændende designs til den mere vovede, men også klassiske designs, hvis du er til det. Uanset indretningen i dit hjem, kan Minida.dk inspirere med flotte og moderne motiver. Selv hvis du er på jagt efter børneplakater, kan Minida.dk hjælpe dig godt på vej.

Se også:
  Sådan passer du bedst på din hud

Vælg de helt rigtige motiver

Hvad gør man, når man ikke kan beslutte sig for et motiv? Gør dig i sådan et tilfælde nogle tanker omkring, hvad der fortæller noget om dig og din personlighed. En personlighed kan ofte mærkes gennem indretningen, og dette gælder også gennem valget af plakater. Hvis du eksempelvis er rejselysten, kan det være, at plaktater med verdenskort er noget for dig. Plakater med verdenskort er simple i deres udtryk, men kan være med til at starte spændende samtaler mellem dig og dine gæster, når de ser denne type plakat i dit hjem.

 

Store plakater eller små plakater?

Ved valget af plakater, kan dette punkt ofte skabe en smule forvirring, men hvis du på forhånd har målt, hvad du har plads til, burde det være ligetil. Store plakater kan særligt pynte i hjem, hvor du har ekstra plads på væggene, som du ønsker, skal udfyldes. Små plakater med finurlige citater kan være hyggelige at indrette de mindre rum med. Hvis du har mod på at kaste dig ud i at kombinere store plakater med små, vil det være et spændende udgangspunkt for en kontrastfyldt billedvæg i dit hjem.

 

Vi håber, at du med artiklen har fået en smule inspiration til, hvorledes du udvælger, hvilke plakater, der kan være med til at pifte dit hjem en smule op.