Bedøm artiklen

 

Når du skal ud og have fat i en ny vaskemaskine, er det vigtigt, at du finder ud af dine behov. Du kan eventuelt skrive en liste med de ting, du ønsker vaskemaskinen skal kunne. Udover det skal du også overveje sådan noget som størrelse, energiklasse, programmer og funktioner.

 

Vaskemaskinens størrelse har betydning for, hvor meget tøj du kan få vasket af gangen. Det er forskelligt fra husholdning til husholdning, afhængigt af, hvor meget tøj du og din familie har, og hvor mange du bor sammen med – hvis du bor alene har du måske ikke brug for en, der er særlig stor. Forsøg at tage udgangspunkt i din nuværende vaskemaskine(r), når du skal vurdere, hvilken størrelse vaskemaskine du skal have anskaffet dig. Hvis du vasker mange gange i ugen, og din vaskemaskine er lille kan det godt betale sig at anskaffe sig en, som kan rumme mere.

 

Vaskemaskinens energiklasse har betydning for, hvor meget vand og strøm din vaskemaskine anvender, når den er under drift. Jo bedre energiklasse, desto lavere er forbruget for vaskemaskinen. Vaskemaskiner med en god energiklasse vil oftest også være en smule dyrere, men du vil hurtigt komme til at tjene de penge hjem igen i forhold til besparelser på strøm og vand.

 

Vaskemaskinens programmer er vigtige at undersøge, hvis du ved, at du har brug for specialprogrammer, eksempelvis til uld og silke.

 

Vaskemaskinens funktioner er et vidt begreb, da der findes et utal af muligheder. Samtidig kommer der hele tiden nye muligheder til. De fleste vaskemaskiner er udstyret med timerfunktion, hvor du har mulighed for at udskyde starten på din tøjvask – her doserer vaskemaskinens selv mængden af vaskemiddel i henhold til mængden af tøj i maskinen.

Se også:
  Akustiske paneler løfter din indretning til et nyt niveau

 

Hos testoverblikket.dk finder du de bedste modeller inden for vaskemaskiner. Vaskemaskinerne er den perfekte kombination af lave priser, samt de nyeste opdateringer inden for vaskemaskiner. De bedste vaskemaskiner hos testoverblikket.dk!