Bedøm artiklen

Når man kommer til et vist punkt i livet, skal man finde sit eget sted at bo. Man skal så at sige flyve fra reden. De fleste glæder sig til det, mens det er mange forældres store frygt. Hvis det allerede kribler i maven efter at finde din egen lejlighed, så læs med her.

Kig på lejligheder

Selvom der måske stadig er noget tid til, at du slipper for at skændes med dine søskende, om hvem der har spist det sidste chokolademysli, kan du jo godt begynde at drømme dig væk.

Der findes mange sider, hvor du kan kigge på lejeboliger, så det er bare med at komme i gang med at lede efter drømmelejligheden.

Ønsk dig flytte-hjemmefra-gaver

Når du skriver ønskelisten til din fødselsdag eller til jul, kan du begynde at ønske dig ting, du skal bruge, når du flytter.

Hvis du lige tænker lidt over det, har du sikkert ret mange ting derhjemme, som du ikke bare kan tage med, når du flytter. Tænk f.eks. på håndklæderne, gryderne, tallerkenerne. Og hvad med vinglas, dyner, puder og grydeskeer?

Der er alverdens ting, man får brug for, når man får brug for, når man flytter hjemmefra, så du kan lige så godt begynde at samle sammen nu.

Spar sammen

Der er mange omkostninger ved at flytte hjemmefra, og hvis der er en ting, du ikke ønsker, så er det at begynde med at skulle tage et lån, for at din drøm kan gå i opfyldelse.

Når du flytter, skal der både betales indskud, forudbetalt leje og sikkert også nogle møbler. Derfor er det vigtigt, at du får sparet nogle penge sammen. Du kan lige så godt begynde at spare sammen i god tid, for så er pengene klar, når du finder den helt rette lejlighed.

Se også:
  Dette bør du overveje når du køber bolig for første gang