Bedøm artiklen

Det er maj måned og sommeren er lige om hjørnet. Selvom det er lige tidligt nok at gå på sommerferie, så er det heldigvis ikke ensbetydende med at vi skal afholde os fra at nyde solens stråler. Det er tid til at finde grillen og parasollerne frem, så vi kan nyde sommeren, mens den er her.

Find parasollen frem

Lige om lidt er det rigtig sommer, og det er lig med grillsæson. Derfor er det naturligvis vigtigt at udstyret er i orden, så man kan nyde de mange sommeraftenener, der er i vente. Når solen skinner er det fristende at sætte sig udenfor at arbejde eller læse en god bog i løbet af dagen, men det kan være svært at se noget for solen. Selvom det er skønt at sidde i solen, så kan det hurtigt blive anstrengende for øjnene, fordi man næsten ikke kan undgå at komme til at sidde og knibe øjnene sammen. Heldigvis er det ikke værre, end at man kan slå en parasol op, så man er fri for at anstrenge sine øjne.

Om sommeren foregår mange aktiviteter udendørs, og langt de fleste danskere bruger mange flere timer udenfor. Hvad enten det er med at solbade, læse en god bog eller spise grillmad på terrassen, så er det med at nyde solens stråler, mens de er der. En parasol er et uundværligt redskab om sommeren. Særligt når der skal spises aftensmad på terrassen, hvor der er rart at kunne trække en parasol op, så man ikke får solen lige i øjnene.

Se også:
  Få tips til indretning af din stue

Når solens stråler brager, og UV’en er stærkest, så vi kan mærke hvordan det nærmest brænder på vores hud, er det også rart at kunne gå lidt ind i skyggen eller under en parasol, så man slipper for at blive forbrændt.

Har du grillen i orden?

En grill og en parasol det er de to vigtigste redskaber om sommeren. For mange er sommer lig med grillmad, og det forstå vi naturligvis godt. Der findes ikke noget bedre end at nyde en god omgang grillmad på terrassen, så længe man altså ikke får solen lige i øjnene.

Hvad enten det er en grill eller parasoller, du er på udkig efter, så har Harald Nyborg alt hvad du skal bruge, for at blive klar til sommer.

Selvom sommer i Danmark er uforudsigelig, så er de danske sommeraftener alligevel noget helt særligt. Når der er styr på grill og parasoller, så er man ved at være klar til, at den danske sommer viser sig fra sin bedste side. Så er der kun tilbage at håbe på, at vi i år får en dejlig varm sommer, så vi kan få en masse gode og uforglemmelige sommerminder.