Bedøm artiklen

Et mødelokale er flittigt brugt af virksomhedsejere, når der skal planlægges, formidles og diskuteres. Er du en af dem, der tit gør brug af et mødelokale, så ved du nok, hvor vigtigt det er, at indretningen spiller. Indretningen har nemlig stor indflydelse på gæster og mødet som helhed. Her får du inspiration til 3 ting, du bare må anskaffe dig til mødelokalet, hvis du ønsker at holde perfekte møder.

Investér i det rette udstyr

Til møder er det ideelt at anskaffe sig et whiteboard. Det gør det muligt at visualisere nogle af mødets hovedpointer, så deltagerne let kan følge med. Her er et par andre ting, der er velegnet til mødelokalet:

  • Belysningen i rummet betyder alverdens for atmosfæren. Sørg for et skarpt lys, der stadig er behageligt for mødedeltagerne. Uden et godt lys, så er det svært at koncentrere sig.

  • En projekter gør det muligt for deltagerne at følge med i, hvad der sker på din computerskærm. Skal du eksempelvis præsentere en præsentation i PowerPoint, så er investeringen det hele værd.

Grønne planter for et godt indeklima

Udover at planter i rummet er nydelige at kigge på, så er de også med til at opretholde et sundt indeklima i rummet. Adskillige grønne planter evner nemlig at rense luften. Et mødelokale behøves ikke være tomt og kedeligt. Ved at placere et par grønne planter og spændende nips, så der er lidt at kigge på, så vil mødedeltagerne føle sig mere kreative og inspireret.

Komfortabelt og lækkert interiør

At finde de helt rigtige møbler til mødelokalet er alfa og omega. Find nogle komfortable stole, som er rare at sidde i for dine gæster. Der er ingen, der har lyst til at sidde til møde i et par timer og være øm i kroppen efterfølgende. Det er en investering i mødelokalet såvel som de fremtidige mødedeltagere.

Se også:
  Derfor bør du udstyre dine medarbejdere med Dell