Bedøm artiklen

Ideen om at købe elektronik brugt vinder efterhånden frem hos danske forbrugere, og virksomheder følger efter alt at dømme også efter denne trend. Det er en god idé rent ressourcemæssigt, men også når det kommer til de økonomiske poster, kan der være gode penge at spare med denne fremgangsmåde.

Vedligehold din IBM server – også med de rette brugte reservedele

Har din virksomhed en server stående, som kræver vedligeholde, er det vigtigt at have godt styr på dette. Skal der for eksempel ske en reparation eller en udskiftning med reservedele til IBM server, kan det være vigtigt at vide, hvordan du bedst griber dette an.

Reservedele til IBM server fås i mange afskygninger, og typisk også i prisklasser med et vidt spænd. Køber du delene brugt, vil prisen for eksempel variere alt efter standen. Skal du have fat i IBM reservedele, kan det typisk være en god idé at sortere efter følgende punkter, så du er sikker på at komme i hus med det rigtige:

  • Vælg den rette kategori, for eksempel PSERIES, XSERIES, STORAGE eller TAPEDRIVES

  • Skal producenten være IBM eller må det være andre firmaer?

  • Overvej gerne de rent praktiske specifikationer, når du laver din søgning, ikke mindst hvad angår størrelse

  • Hukommelsestype er også relevant at tage stilling til, ligesom du bør orientere dig i strømforsyningskravene

Find ud af, hvor din virksomhed kan blive en del af genbrugs-tendensen

Vil du gerne være miljøbevidst og se dette afspejlet i din virksomhed, kan du med fordel kigge på et emne som jeres forbrug – også når det kommer til elektronik. Der er stor værdi i at lade gamle hardware komponenter for nyt liv, og faktisk er der kun vindere i denne proces.

Se også:
  En Malteser er den perfekte familiehund

Ligegyldigt om du leder efter reservedele til IBM server eller andre former for brugt elektronik eller hardware, findes der gode muligheder for at finde det rette.