Bedøm artiklen

Der findes tonsvis af forskellige hudlidelser, som kan være generende og endda invaliderende for nogle mennesker. En af disse hudlidelser er eksem, som er en hudforandring, der kan ramme alle mennesker. Dog er det muligt at komme af med eksem, men det kræver de rigtige produkter. Lider du af eksem, får du her gode råd til at få den glatte og bløde hud, mange mennesker drømmer om.

Hvad er eksem?

Eksem omfatter blandt andet kløe, rødme, blæredannelse, hævelse, revner og afskalninger, og derfor er det en meget omfattende sygdom, som kan ændre menneskers livskvalitet. De fleste mennesker drømmer om at have en glat og blød hud, men hvis man har en lidelse som eksem, kan det være svært at forestille sig, at det kan lade sig gøre. Dog har Astion Pharma udviklet en hudplejeserie, der behandler symptomer på eksem og styrker og genopbygger huden.

Sådan virker Astion Pharmas produkter

Astion Pharmas hudplejeserie er udviklet i tæt kontakt med danske dermatologer, som til daglig arbejder med hudlidelser som eksem. Serien behandler symptomer som kløe, tør og irriteret hud ved at bevare hudens fugtighed og samtidig genopbygge hudens barrierer. Dette sker med inddragelse af stoffet Dermadexin, som danner en beskyttende hinde over huden, så den kan få ro til at regenerere sig selv. Det betyder, at serien både behandler de gener, der opstår i forbindelse med eksem, men den styrker også huden selv, så eksemen med tiden kan forsvinde.

Hvad kan jeg ellers gøre?

Udover at bruge hudplejeserien fra Astion Pharma, er det også vigtigt at drikke rigeligt med vand, hvis du ønsker at få blød hud. Vand er nemlig med til at holde huden stram og blød, og vand tilføjer fugt til huden, så den ikke tørrer ud. Derudover er det en god idé at investere i en peeling, hvor døde hudceller fjernes fra huden.

Se også:
  Lev det sunde liv uden at gå i fitnesscenteret