Bedøm artiklen

Dette indlæg er udgivet i samarbejde med en samarbejdspartner.

Når du sidder og spiller spil, synes du måske at det er bøvlet at sidde med din stationære eller bærbare computer. På samme tid kan det være at du ikke har lyst til at dræne batteriet på din smartphone. Det kan også være at du blot synes at skærmen på din smartphone er for lille. Her er den bedste mellemløsning en tablet, og vi kigger på de fem bedste nedenfor.

Apple iPad mini

Det kan måske være en dyr løsning, hvis du kun bruger den til spil. Dog kan det være at du er Apple-fan. Måske har du allerede en MacBook og/eller en iPhone, og der kan det være at det giver mest mening at købe en iPad mini. Der kom en ny iPad Mini sidste år i 2021. Den fås med enten 64 GB eller 256 GB kapacitet.

Spiller du mest på nettet med på sider som fx ComeOn casino og surfer du mest, kan det være at du ikke har brug for den ekstra plads. I det tilfælde kan du få denne tablet for omkring 4400 kroner. Den har fin batterikapacitet, et lækkert æstetisk design og det velkendte iOS-styresystem. Grafikken er også i top, så du kan nyde dine spil både dag og nat.

Galaxy Tab S8 Ultra

Er du større fan af Android og ønsker du en større skærm, kan du overveje Galaxy Tab S8. Her starter priserne ved 6000 kroner for versionen med 128 GB. Der er altså dobbelt så meget plads, som på den førnævnte iPad Mini. Desuden kan du bruge den som et godt kamera, når du er på ferie. Denne tablet har nemlig et UltraWide 12MPixel kamera, som sparker mange konkurrenter af banen.

Se også:
  Søger du efter noget, som du kan smide din tid i? Kig med her

Tag Surface Go 3 med på farten

Sidst, men absolut ikke mindst, er Surface Go 3 en god løsning. Denne tablet kommer med en Intel® Core™ processor samt et batteri, der er designet til at holde hele dagen. Du kan få den enten med 4GB RAM og 64 GB kapacitet eller 128 GB SSD. Der en lille forskel på cirka 1000 kroner. Den mindste model koster omkring 3500 kroner, mens den større model har et prisskilt på ca. 4600 kroner.

Det fede ved Surface Go 3 er at du kan købe et separat tastatur. På den måde kan du transformere den til en bærbar computer. Det er perfekt til dem, som er freelancere og rejser en del. Det er en let løsning, som ikke er alt for dyr, og som ikke vejer for meget i din taske. Derfor er den glimrende til spil, studieopgaver, arbejde på computeren, sende e-mails og meget mere.

Sådan plejer du batteriet

Når du køber en ny tablet, er det vigtigt at passe på batteriet. Sørg for at læse op på lektien, så du kan få det til at holde i lang tid. Her er det vigtigt at opbevare din tablet ved stuetemperatur. Hvis det er for holdt, eller for varmt, kan det dræne og eventuelt beskadige batteriet. Sørg for at undgå at anvende din tablet mens den lader op, og lad den lade helt op, før du hiver den ud af opladeren. På den måde får du batteriet til at holde i længere tid.

Min 18 år. Spil ansvarligt | www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder