Bedøm artiklen

Det er ikke gratis at holde hjemmet rent. Ofte kræver det faktisk rengøringsudstyr og hvidevarer, og for nogle familier betyder det, at de skal spare op i mange år for at få råd til det hele. Og så skal man huske, at tingene ikke holder evigt, så man skal også investere i nyt. For at få råd til det hele fra start er der mange, der vælger at låne sig til muligheden for at holde hjemmet rent året rundt.

Når man kigger på husholdningsmaskiner og hvidevarer, kan det betale sig at se sig for, inden man svinger dankortet og drager hjem med sin ny støvsuger eller vaskemaskine. Her kan det være nyttigt at finde en produkttest af forskellige varer og sammenligne modeller, inden man beslutter sig. På den måde er der mange penge at spare.

Når prisen bliver et problem

Mange vælger at optage forbrugslån, hvis de ikke kan få råd til de ting, de har brug for derhjemme. For dem kan det ofte betale sig at samle sine lån et sted til et såkaldt samlelån. For at finde det bedste, kan du sammenligne samlelån på Fairlån, og herefter med få klik blive matchet op med det valgte låneinstitut og gennemføre lånet. Fairlån låner dig altså ikke pengene men hjælper dig med at finde det bedste og at formidle lånet.

Med et samlelån er der den store fordel, at du her kun har ét lån at holde styr på, og ikke en hel håndfuld. Det kan være meget værd, hvis man har lidt svært ved at finde rundt i sin økonomi og har optaget mange lån. Da kan der være en risiko for, at man ikke får dem betalt tilbage til tiden, og sker det, kan man komme i problemer og blive opkrævet ekstra renter og gebyrer.

Se også:
  2 brugbare tips til at komme bedst ind i din nye bolig!

Herudover kan det i mange tilfælde også betale sig i kroner og øre, da renten på et samlelån ofte er lavere end på et almindeligt forbrugslån, og løbetiden længere. Det koster dig dermed mindre, og samtidig har du længere tid til at betale lånet tilbage.

Mange låneinstitutter tilbyder samlelån, og derfor kan det være en fordel at sammenligne dem for at finde det mest fordelagtige. Det foregår ved, at du modtager lånetilbud fra en række låneudbydere, hvor du kan sammenligne rente, ÅOP, gebyrer og løbetid. Der kan være mange penge at spare, og ved at sammenligne kan du finde lige det samlelån, der er rigtigt for dig.

Den personlige anbefaling er ofte den bedste

I stedet for at lede efter en produkttest kan det også være en mulighed at spørge sig for blandt venner og familie og høre, om de kan anbefale nogle støvsugere. Den personlige anbefaling kan være mere værd end en produkttest. I nogle forretninger har man mulighed for at købe en støvsuger eller en anden husholdningsmaskine med fuld returret, hvis den ikke lever op til forventningerne, men alligevel kan det betale sig at gøre sit forarbejde, for der kan være meget tid at spare ved at få købt den rigtige model fra starten af.

Med disse gode råd er du forhåbentligt godt rustet, hvis uheldet er ude, og støvsugeren bryder sammen, så du er nødt til at anskaffe en ny.