Bedøm artiklen

Annonce

Står du overfor en tur, hvor du får behov for at smide din baggage op på ryggen i en rygsæk? Men er du i tvivl om, hvordan du finder frem til den rette rygsæk? Så læs med her.

 

Vælg ud fra materiale og størrelse

Hvad enten du skal bruge en rygsæk til længere vandreture i naturen eller til at gøre jordomrejsen mere praktisk, så er det utrolig vigtigt, at du vælger den rette rygsæk. Rygsækken skal gerne være komfortabel og let at have med at gøre, således den ikke fremstår irriterende og eventuelt giver mærker i huden. Hvis det er tilfældet, tjener den ikke det tilsigtede formål. Og derfor er der nogle overvejelser, du bør gøre dig ved et køb.

 

Hvis du skal til et varmere sted, anbefales det at vælge en rygsæk i polyester, da dette materiale i højere grad end for eksempel nylon er UV-beskyttende. Hvis du derimod skal ud i naturen og har brug for et slidsstærk materiale, så er nylon at foretrække.

 

Derudover er det vigtigt, at du vælger den rette størrelse rygsæk. Det vil sige, at den skal matche din størrelse og kropsbygning, hvorfor det er vigtigt, at du har mulighed for at justere bæresystemet. Bæresystemet spiller en stor rolle i forhold til komfort og også i forhold til din rygs fremtidige sundhed. Sørg for altid at købe en rygsæk, som er en smule for kort i forhold til en smule for lang, idet en for lang rygsæk vil komme til at hænge. Og det er vigtigt, at rygsækken sidder tæt ind til kroppen, således udstyret hjælper med at bære vægten.

Se også:
  Guide til valg af smartphone

 

Find den rygsæk der passer til dig

Når du har fundet ud af, hvilket materiale din rygsæk skal være i, og hvilken størrelse som passer til din kropsfigur, så er du klar til at finde den rette rygsæk. Hos Eventyrsport finder du et stort udvalg af forskellige rygsække til forskellige formål. Og du har her således også mulighed for at vælge ud fra udseende, således du får en rygsæk, du ej heller er flov over at vise frem.