Bedøm artiklen

Står du i spidsen for en virksomhed, er du måske allerede nu begyndt at overveje, hvad du skal gøre med årets firmajulegave. Vil du gerne lade dine medarbejdere vælge selv, så du ikke behøver ramme alle med den samme gave? Eller vil du gerne på jagt efter en speciel gave, som kan sprede glæde hos dem alle? Her i artiklen får du vores bud på, hvad du kan gå efter, når det kommer til firmajulegaver.

Lad hver enkelt medarbejder vælge sin egen gave

Der findes mange smarte løsninger i dag, og du behøver ikke selv at skulle opfinde den dybe tallerken, når det kommer til gaver til dine medarbejdere. Faktisk kan du gå efter en løsning, hvor du giver dine medarbejdere en form for gavekort, som de så kan bruge til at vælge deres gave online. Du bestemmer hvilket beløb, de kan vælge for, og så kan de selv logge sig ind og vælge mellem en række af forskellige mærkevarer. Det kan være alt fra vaser og sengetøj til hotelophold eller vin.

 

Det er en super nem løsning for dig, der gerne vil glæde dine medarbejdere, men som synes, at det kan være svært at finde en firmajulegave, som kan ramme alle.

Giv et gavekort til en oplevelse

Hvem vil ikke blive glad for et gavekort til en biograftur eller et restaurantbesøg? Køber du en oplevelsesgave, kan du næsten ikke gå galt i byen. Det er en oplagt måde at forkæle dine medarbejdere på, og det er meget populært med oplevelsesgaver som firmajulegaver. Skulle du mod forventning ramme forbi målet med en tur i biografen eller en anden form for oplevelsesgavekort, kan modtageren af gaven give den videre til egne børn, børnebørn eller andre, som de gerne selv vil glæde.

Se også:
  Enigt Folketing indgår aftale om Danmarks digitale fremtid

Giv en fælles oplevelse til alle medarbejderne

En alternativ måde at forkæle dine medarbejdere på i anledningen af julen er at give dem en fælles oplevelse i medarbejderstaben. Du kan vælge at invitere alle medarbejdere med til koncert, på restaurant eller til noget andet, som I kan hygge jer med at samles om. Du kan eventuelt forhøre dig blandt medarbejderne og på den måde fornemme, om der er et arrangement, som de super gerne vil til sammen.

 

I stedet for at give dem julegaver kan du vælge at bruge pengene på noget sjovt, som I kan lave sammen. Mon ikke også, at det vil få medarbejderne til at føle sig tilgodeset og godt behandlet, selvom det er en mere utraditionel gave end de andre, der ligger under juletræet?