Bedøm artiklen

 

Dette indhold er sponsoreret

 

Når det kommer til at indrette dit hjem, så er der mange gode råd du kan følge, men i sidste ende så er det helt op til dig hvad du kan lide og hvad du ikke kan lide. Der er ingen faste rammer du skal følge, og der er ikke noget du i princippet ikke kan gøre. Dermed ikke sagt, at der ikke er nogle gode råd du kan følge, så du får den helt rigtige indretning for dig og eventuelt din familie. Når det kommer til indretning har man virkelig mulighed for at være kreativ og personlig, og det kan være en helt vildt sjov opgave at kaste sig ud i. Der er mange ting der skal tænkes på; måske er det montana møbler der skal stå hjemme hos dig, eller måske er du mere til genbrugsmøbler. Du skal også tænke på belysningen, så det bliver et rart rum at være i. Det kan være at det er en verner panton lampe der skal lyse dit hjem op. Læs med her og få 4 gode råd til din indretning.

Farver

Om du er til mange farver eller ej, så er det rigtig vigtigt at tænke over hvilke farver du godt kunne tænke dig i dit hjem. Selvom du måske mest er til neutrale farver, så er det altid en god ide at have et par enkelte andre farver, så der kommer noget liv i din bolig. Hvis du skal sammensætte farver, så er der selvfølgelig nogle farver der passer bedre sammen end andre farver. Det kan være en rigtig god ide at vælge en farvepalette med nogle gennemgående farver som kan gå igen igennem din indretning. På internettet kan du finde forskellige bud på farvepaletter der passer godt sammen, så du kan altid lade dig inspirere der.

Se også:
  Test af støvsugere kan hjælpe dig med at finde den rette model

Tag mål inden du køber ind

Det er altid irriterende at stå med møbler der pludselig ikke passer ind i din bolig. Derfor er det altid en god ide at tage grundige mål af de rum du skal indrette. På den måde er du sikker på at de møbler du køber, også passer i størrelsen.

Tænk over belysning

Lys er den bedste måde at at skabe en stemning i et rum. Dæmpet belysning med et gulligt  skær kan lægge op til hygge, og høj belysning med et blåligt skær passer rigtig godt til et rum hvor der skal arbejdes på forskellige måder, såsom køkkenet, kontoret og lignende. Du kan også få installeret lys hvor du kan styre lyset så du kan dæmpe det hvis der er behov for det, og hæve belysningen når der er behov for det. Du skal også tænke over om du helst vil have loftlamper, gulvlamper eller bordlamper.

 

Dekoration

Et af de steder hvor du virkelig kan få din personlige stil frem er via dekorationer. Dette kan komme til udtryk på mange måder, med tæpper, pynt, malerier, plakater osv. Et rum der er rimelig neutralt kan blive et helt nyt rum når der kommer noget op på væggene, og pyntegenstande, planter eller lignende i vindueskarmene.