Bedøm artiklen

Der er ingen grund til at stresse sig selv med flere valgmulighed end højest nødvendigt. Glem derfor lige for en stund, at verden er ved at åbne op og rejsemulighederne vokser. Tag en sommerferie mere i skønne Danmark.

Danmark rummer så mange fantastiske steder og oplevelser. Her får du et par af de bedste forslag i Vestjylland – naturligvis ikke flere end du stille og rolig kan forholde dig til.

Oplev Vesterhavet og ferie i Danmark

Bliv blæst igennem af den friske havluft ved Vesterhavet. Der er højt til himlen og åbne vidder. Lad dig imponere af den store natur og de mægtige klitter. Her kan du finde ro – altså på nær bølgernes brus. Drøm dig væk og tænk nye tanker. Tank op med ny energi, når du holder sommerferie i Danmark.

Find overnatning der passer til din ferie

Når du holder ferie ved Vesterhavet, er der masser af overnatningsmuligheder. Sov i telt, tag på hotel, prøv bed and breakfast eller book en ferielejlighed. Du finder nemt et sted, der ligger tæt på vandet og de mange andre oplevelser, som vestkysten byder på.

Nyd de lyse danske aftener hele sommeren

Hvis du vælger en sommerferie langs den danske vestkyst, kan du se frem til mange lyse sommeraftener. Her går solen nemlig sidst ned. Vi holder fast i lyset, så længe som det er muligt. Brug de pragtfulde aftener om sommeren til cykelture ved Vesterhavet, sjovt strandliv, vandreture i klitterne eller spændende smagsoplevelser hos nogle af de lokale spisesteder og restauranter. Dem er de masser af i området – og de kan virkelig noget.

Se også:
  Få nogle unikke oplevelser på vandreferie

Meget mere end bare Danmark

I mange år har sommerferie være synonym med rejselyst, nye oplevelser og eksotiske destinationer. I den seneste tid har vi danskere endelig også fået øjnene op for vores eget land. Her er nemlig også helt fantastisk at holde ferie – og især om sommeren.

Hele sommeren byder Danmark og særligt Vestjylland på et væld af oplevelser for både store og små. Besøg museer og kulturinstitutioner i massevis. Eller tilbring dagene med solskin på stranden. Her kan I bygge sandslotte, spille bold og ikke mindst slappe af på håndklæderne i sandet med en god bog. Glem naturligvis ikke en frisk svømmetur i de blå bølger, så du kan blive kølet af i ny og næ.

Aktiv ferie ved Danmarks vestlige kyst

Der er rig mulighed for at tilføje lidt eller meget aktivitet til din ferie i Danmark. Alle vegne finder du hyggelige ruter til ture på cykel eller som vandretur. Du kan selvfølgelig også være aktiv på vandet med et surfbræt under fødderne – eller skvulpende ved siden af dig alt efter, hvor erfaren du er på bølgerne.