Bedøm artiklen

Er du i fuld gang med at planlægge årets sommerferie, eller skal du først til at i gang med at overveje, hvor turen skal gå hen? Årets sommerferie er et brandvarmt emne, som alle i familien har en mening om.

 

Hvilken ferietype er du? Nogle drømmer om flyrejser sydpå, mens andre synes, kør-selv-ferie på landevejen er helt perfekt. Og så er der dem, der finder roen på et feriecenter i Danmark mellem brusende vesterhavsbølger og kridhvide sandstrande.

Få velvære i ferien med wellness Nordjylland

Drømmer du om en afslappende ferie med wellness Nordjylland? Når turen går nordpå til afslapning på et feriecenter, er der velvære på programmet. Her kan du skifte hverdagens stress og jag ud med lyden af Vesterhavets brusende bølger, og efter en tur til stranden kan I søge mod et par timers forkælelse med wellness.

 

Vil du sætte tiden på pause? Wellness Nordjylland får tiden til at stå stille, så du kan komme helt ned i gear. Brug et par timer i den lækre spa-afdeling, modtag en afstressende spabehandling eller få varmen med saunagus.

Et feriecenter for hele familien

Er bilen pakket og kursen sat? Når hele familien skal på ferie sammen, er der mange ønsker og behov, der skal imødekommes. 

 

På et feriecenter venter der oplevelser til hele familien. Her kan familiens yngste bruge timer på vandrutsjebanen eller i legelandet, mens familiens ældre medlemmer kan søge mod spaen eller de mange naturoplevelser.

Det er vigtigt, der er noget for hele familien, hvis ferien skal være en succes

Har du brug for aktiviteter og underholdning? Når du vælger at bruge din sommer på et feriecenter, skal du ikke være bange for, at der mangler underholdning. Alt, hvad du og din familie har brug for, er nemlig inden for rækkevidde.

 

Se også:
  Del dine rejseoplevelser med andre på grupperejser

Det gør dine overnatninger på et feriecenter til et attraktivt valg, særligt når der er børn med på ferien. Du slipper nemlig for at bekymre dig om, hvorvidt ungerne kommer til at kede sig. På et feriecenter bliver det ikke noget problem, for her er aktiviteter til både store og små.

Kom tættere på både naturen og familien

Når du tjekker ind på et feriecenter, vil du opleve, at naturen er din tætteste nabo. Vesterhavets blå bølger og de hvide sandstrande er kun få minutter væk, så her venter mange dejlige oplevelser.

 

Vil du møde islandske heste og søde dyr? Du kan komme helt tæt på dyrene og ride på de rolige heste, når du vælger at holde ferie på et feriecenter midt i den nordjyske natur.

 

Når du tager på feriecenter kan du være sikker på, at du både kommer tættere på naturen såvel som din familie – og I vender tilbage til hverdagen med fuldt opladte batterier.