Bedøm artiklen

Det kan være svært at beslutte sig for, hvor man skal tage hen på fodboldrejse. Der er mange gode hold at vælge mellem, hvor man er garanteret en god oplevelse pga. førsteklasses spillere. Men noget der også er vigtigt, når man ser fodbold på stadion, er selve gejsten og fodboldglæden blandt tilskuerne. Denne kan variere meget fra klub til klub. Nogle steder kan have flere fodboldturister end andre, og det har også en betydning for stemningen. Vi giver dig her 3 grunde til hvorfor Tyskland kan være et overraskende godt valg, når man tager på fodboldrejse. På vores hjemmeside kan du orientere dig mere om fodboldrejser til Tyskland og Tyskland som fodbolddestination.

  1. Oplev den fantastiske stemning

Bundesligaen er måske ikke det første du og gutterne tænker på, når I overvejer hvor I godt kunne tænke jer at se fodbold på stadion. Man kan nemt være tilbøjelig til at gå efter at se de helt store stjernespillere i Spanien, Italien og England, og på den måde bliver Tyskland ofte overset som fodbolddestination. Det er en skam, for der er meget at komme efter i det tyske. 

Tyske fans går, som så mange andre, op i fodbolden som var det deres religion, men i Tyskland kan man virkelig mærke fællesskabet og sammenhold ved enhver kamp mod større klubber. Her hujer du på stadionet med ægte passionerede fodboldfans, som sikrer at du kommer i den helt rette kampgejst! Udover det er der rig mulighed for at se klasse bold. Tyskerne blev jo ikke verdensmestre i 2014 for ingenting!

Se også:
  Guide til skiferien: 5 fejl du skal undgå at lave på din skiferie

2. Hold fodboldfest med de lokale! 

Både før og efter kampen vil du opleve fest og sjov i gaderne med kampråb fra de lokale og et skønt sammenhold. Om du vælger at tage til Hamborg og feste i Reberbahn, til Bayern München for at se nogle af de store legender eller måske til succesrige Borussia Dortmund, er du sikret en fodboldfest af de helt store. Her er du sikret en fodboldoplevelse du og gutterne sent glemmer! 

 

3. Kom billigt afsted

Fordelen ved Bundesligaen er først og fremmest, at alle klubberne ligger forholdsvist tæt på Danmark. Hop på toget og oplev den velfungerende jernbanestruktur, som tager dig direkte til enhver fodboldglad by i Tyskland. Du er heller ikke længere væk fra den ønsket klub, end at du kan pakke bilen og drøne ned på den befriende Autobahn. Der er fart over feltet, og I kommer forbavsende hurtigt frem til jeres destination. Samtidig er der god mulighed for at se spændende sportsbiler drøne afsted i overhalingssporet. Har I ikke lyst til at køre, er der også rig mulighed for at tage fly, der tager jer lige til jeres destination. 

Når I når frem til jeres destination, kan I finde centrale hoteller til fornuftige priser såvel som solide restauranter med skønne tyske specialiteter. Tyskland er et bevis på, at det ikke behøver at være dyrt at tage afsted på fodboldrejse. Kombiner oplevelsen med at få set smukke, historiske byer som München, Hamborg eller Köln. Har I flere dage, kan I jo nå at komme lidt rundt, og eventuelt kombinere turen med et besøg til hovedstaden Berlin.