Bedøm artiklen

Kreativiteten går ofte i stå, når der skal findes en gave til det mandlige køn. En populær løsning er at give en oplevelsesgave, hvor han kan komme ud og prøve eller lære noget nyt. Men hvordan finder man den bedste oplevelsesgave til ham? Dette får du her nogle gode tips til at finde ud af.

Find hans interesser

Et godt sted at starte er med at finde ud af, hvad han interesserer sig for. Overvej hvad I ofte laver sammen, eller hvad han tit taler om. Tag et godt kig påhans inventar i hjemmet for at se, om den kan afsløre noget om hans interesser. Kender du ham ikke sågodt endnu, er det selvfølgelig svært at vide, hvad han elsker at lave eller går og drømmer om. Er dette tilfældet, kan du spørge venner eller familie til råds, sådu kan fået praj om hvilken type oplevelsesgave, du bør satse på. Alternativt kan du gøre brug af dine detektivevner og se, om du har held med at finde noget information om ham påsociale medier, der kan pege dig i den rigtige retning. Derudover kan det ogsåvære en fordel at vælge et sted, som byder påmange forskellige muligheder. Eksempelvis kan du snakke med ham omkring storbyer og nævn nogle få–eksempelvis kan du fortælle lidt omkring hovedstaden uden at skulle fortælle alt om København før turen.

Lad ham selv vælge

Vil du være helt sikker på, at han får en oplevelse, han bliver glad for, er det ogsåen mulighed at lade ham vælge selv. Selvom mange oplevelsesgaver er beregnet til én bestemt oplevelse, kan du ogsåkøbe den slags, der kan bruges til at indløse én ud af en række forskellige aktiviteter. Påden måde bestemmer han selv, om han vil vælge den ene eller anden mulighed. Er du nogenlunde sikker påhvilken type oplevelse, du gerne vil give ham, kan du vælge en oplevelsesgave, hvor der er forskellige muligheder inden for en bestemt kategori af oplevelser, eksempelvis mad, ophold, kurser, eller andet. Alt du skal gøre er at finde en kategori, der lyder nogenlunde relevant for ham.

Se også:
  Gode råd til at finde den rigtige rejse

Tag et sats!

Måske kender du ham godt, måske ikke –uanset hvad kan en god overraskelse være lige det, han har brug for. Køb en oplevelsesgave, som du ikke ved hvad indeholder, og lad ham prøve noget, han måske ikke selv ville have valgt. Der er selvfølgelig chance for, at han ender med en oplevelse, der ikke rigtigt tiltaler ham, men der er ogsåchance for, at han kommer ud og prøver noget helt anderledes, hvor han lærer nye sider af sig selv at kende. Eventuelt lav en quiz der omhandler alt om København, sådu kan forberede ham påturen.