Bedøm artiklen

Annonce

I Grenaa kan I opleve mange spændende ting sammen som familie. Det kan være svært at vælge, hvad I skal lave, men her er tre forslag til, hvad I kan foretage jer.

Besøg Radio ABC Beach Party

Radio ABC Beach Party er en årlig musikfestival, der foregår i Grenaa. Her kan I opleve en masse spændende kunstnere og bands, og I kan også nyde mad og drikke fra de mange food trucks. Radio ABC Beach Party er en sjov og farverig oplevelse for hele familien.

Bliv klogere på vores hav på Kattegatcentret

Man kan ikke nævne Grenaa uden også at nævne Kattegatcentret. Her kan I blive klogere på havbunden, dyrene i havet, skibsfart, dens historie og meget mere. I kan også møde andre mennesker, der er interesseret i havet. Så kom og besøg Kattegatcentret i Grenaa.

Se Sostrup Slot

Sostrup Slot er et slot med en lang historie. Her kan I blive klogere på slottets historie og dens ejerfamilie. Der er også mange spændende udstillinger, I kan besøge, og I kan også nyde en god frokost på selve slottet.

Besøg Skandinavisk Dyrepark

Et stykke fra Grenaa ligger Skandinavisk Dyrepark. I kan besøge parken året rundt, men vinterhalvåret er især spændende, da der er mulighed for at se nordlyset, hvis I er heldige. Her kan I se mange forskellige dyr og også nyde en frokost på en af parkens restauranter. Så er man alligevel lige i området, så vil det da være ærgeligt at snyde sig selv for at besøge parken. Hvis du vil blive meget klogere på Grenaa og hvad byen ellers har at tilbyde at oplevelser og muligheder, så kan du klik her og læse meget mere om byen.

Konklusion

Grenaa har meget at tilbyde, når det kommer til oplevelser for hele familien. Der er noget for enhver smag, og alle kan finde noget, som de kan lide. Så overvejer du en tur i Grenaa og omegn, så er det bare med at komme i gang, og få bestilt billetter og overnatninger.

Se også:
  Vil du begynde at spille online casino?