Bedøm artiklen

Man drager ofte til storbyerne, når man skal have et indsprøjt af kulturen. Dette er helt naturligt, da det ofte er her de store koncerter, udstillinger og lignende finder sted. Men yderkommuner og provinsen har faktisk også en masse kulturtilbud, som i den grad er værd at undersøge nærmere.

Hold dig opdateret omkring kulturen
Det er ikke altid at de mindre byer og kommuner får markedsført deres kulturtilbud godt nok. Derfor kan det også være en god idé at aktivt selv opsøge dem. Dette kan fx ved at holde dig opdateret hos lokalaviserne såsom Gentofte Netavis, hvis du er bosættende i området. Her kan du generelt læse om de lokale nyheder, men også hvilke kommende arrangementer og events, som er på tegnebrættet.

Ofte findes der også nogle lokale Facebookgrupper for hvert enkelt by, hvor du kan følge med i en masse interessante nyheder.

I ethvert lokalsamfund er der kultur for alle. Dette kan fx være en fodboldkamp hvis du er sportsinteresseret, eller en udstilling hvis du er kunstinteresseret. Støt op om de lokale tilbud, og du vil opleve en meget mere levende by.

De små intime koncerter
Der er naturligvis noget helt fantastisk ved store stadionkoncerter, hvor man er samlet en masse mennesker. Men hvis man besøger et mere lokalt spillested, så vil du også stå overfor en god oplevelse. Her er der samlet færre mennesker, og du kan opleve musikeren endnu tættere på – og i mere intime rammer, som skaber en mere afslappet atmosfære. Aflæg derfor dit lokale spillested et besøg, og gerne med nogle lokale musikere, hvor du kan støtte op.

Se også:
  3 grunde til at flere og flere spiller på nettet

De små lokale kulturtilbud kan have en masse nyt at byde på, og det er ofte også her man får nogle positive overraskelser. Hiv derfor en god ven eller familiemedlem under armen og nyd en god koncert eller foredrag sammen.