5 (100%) 1 vote

Det er vigtigt at få godt med søvn, for søvn påvirker rigtig mange ting. Blandt andet har det indflydelse på, hvor vidt man får en god start på morgenen, hvilket senere hen vil påvirke ens humør resten af dagen. For at opnå den ønskede mængde søvn, der samtidig også skal være behagelig, har det stor betydning hvilke omgivelser man befinder sig i. Én ting er at man har en god seng, men man skal også føle sig tryg og hjemme i soveværelset. Det er dét der gør soveværelset til ét af de vigtigste rum i huset, for det er også et sted man søger hen, når man har brug for at trække sig lidt tilbage, og bare slappe af og nyde sit eget selskab.

Her er der også masser af mulighed for virkelig at være kreativ, og få sin personlighed til at skinne igennem. Man kan sige meget om en person ud fra måden de indretter deres hjem, men i særdeleshed soveværelset.

Lad din personlighed komme til udtryk med Bloomingville

Med Bloomingvilles meget varierende sortiment, er der rig mulighed for at mixe og matche deres produkter, og finde sin helt egen stil. Deres mange forskellige home accessories kan bruges overalt i hjemmet, og kan blandt andet være med til at gøre dit soveværelse til noget helt særligt.

Tag for eksempel sengen. Bloomingville tilbyder en lang række pyntepuder og tæpper, der er perfekte til at gøre sengen lidt mere spændende at se på. De fås i mange forskellige farver, så de passer til enhver stil. Farverne passer også sammen, så man eventuelt kunne blande dem og afprøve forskellige farvekombinationer.

Se også:
  Du kan med fordel udskifte din nuværende varmekilde med en varmepumpe

Belysning spiller også en vigtig rolle, og endnu engang står Bloomingville klar med et utal af idéer. Hvad end det er loftslamper, gulvlamper eller skrivebordslamper du leder efter, så har de et stort udvalg af forskellige designs, størrelser og farver. Deres simple udseende gør dem perfekte til lige præcis soveværelset, hvor de skaber en rolig og behagelig atmosfære, der ikke virker rodet.

Kreér et personligt værelse med House Doctor

House Doctors fremstiller deres produkter i gode materialer, bløde former og varme farver. Dette giver det perfekte look til soveværelset, og skaber en behagelig og hyggelig atmosfære – lige hvad et soveværelse helst skal være.

Synes man det er lidt for kedeligt bare at dekorere sit værelse med møbler og nips, og ønsker man at live det lidt mere op, har House Doctor en løsning. De tilbyder nemlig et stort udvalg af både vaser og urtepotter, så du kan give dit soveværelse et naturligt element.

En vigtig faktor når det kommer til en god nats søvn, er at værelset ikke skal være for rodet når vi skal sove. Mange har i løbet af dagen nogle puder og tæpper der pynter på sengen, og når vi så går i seng, har man en tendens til at smide det hele på gulvet. En løsning på dette kunne være at lægge det i en kurv natten over. House Doctors kurve fås i både naturlige materialer eller metal, store og små, med og uden låg. Herved er der frit valg mellem de mange forskellige designs, så du kan være sikker på at den passer til lige præcis dit soveværelse. Du kan se mange flere idéer til indretning af soveværelset med House Doctor og Bloomingville lige her.