Bedøm artiklen

Hvis en af dine gode venner skal giftes, så er det måske også helt naturligt, at du nu går og overvejer at planlægge deres polterabend. For uanset om du har været med til én før, eller om du aldrig har prøvet det, så ved de fleste nok, at det er en tradition, der er forbundet med bryllupper. Men hvis du nu aldrig har været til polterabend før, så er det måske heller ikke så indlysende, hvad man egentlig laver på sådan en dag. I denne artikel kan du læse mere om netop det.

Prøv en sjov og anderledes aktivitet

Mange vælger at fejre den kommende brud eller gom ved at prøve en sjov og anderledes aktivitet. Dette er en dag, der i høj grad er med til at skabe nogle gode minder hos den, der skal giftes. Derfor er det også oplagt at gøre noget, man ikke bare gør hver eneste dag.

Funguide.dk kan du finde en masse forskellige aktiviteter, du kunne vælge at gøre på denne dag. På denne side har man nemlig samlet tilbud fra en masse forskellige firmaer, der udbyder diverse aktiviteter. Derudover er der også tilbud i hele landet. Så der er med andre ord masser at vælge imellem.

Mere end bare druk

Nogle mennesker vil måske have et billede af, at en polterabend handler om at drikke og feste til den lyse morgen. Det kan man bestemt også vælge at gøre, men mange vælger at gøre mere og meget andet end det. Derfor er det altså også en dag, der kan bruges på mange andre måder.

Se også:
  Disse tre spil for voksne kan spilles uden en partner

Man kan blandt andet bruge dagen på:

  • Paintball

  • En tur i spa

  • Escape rooms

  • En picnic i parken

  • Madlavningskursus

I virkeligheden er der ingen regler for, hvad man kan og ikke kan. Derfor er det også kun fantasien, der sætter grænser. Det betyder altså også, at man kan fylde dagen med det, man vil. Det vigtigste er, at den kommende brud eller gom har det sjovt med sine venner.

En dag væk fra parforholdet

Det eneste de fleste nok vil være enige om, når det kommer til at arrangere en polterabend, er, at dagen skal tilbringes med andre end ens partner og kommende ægtefælle.

Mange laver en helt klassisk kønsopdeling. Det er dog ikke ualmindeligt, at man blot vælger at arrangere en polterabend med de nærmeste venner uanset køn. Bare det kommende ægtepar får dagen for sig.