Bedøm artiklen

Hvis du er ejer af et fjernsyn med danske sportskanaler, har du nok også set en masse reklamer for diverse bookmakere på det danske marked. Men hvorfor er sportsbetting blevet så stort, og kan man overhovedet tjene penge på det? Det korte svar er ja, men det handler om at kende de rigtige tips og tricks, hvis man skal snyde bookmakerne og lave lidt ekstra mønt til dagen og vejen.

Først og fremmest tilbyder nærmest samtlige bookmakere en velkomstbonus, når du opretter en konto på lige netop deres side, men her er det vigtigt at være opmærksom på deres regler og vilkår. Hvis du bare blindt accepterer en velkomstbonus, kan det nemlig betyde, at de låser både din indbetaling og bonussen. Husk derfor altid at læse det med småt, inden du giver dig i kast med at oddse!

Når du har fundet den helt rigtige bookmaker, er næste skridt på vejen at finde den rigtige sportsgren og/eller liga. Hvis du eksempelvis følger meget med i den danske Superliga, kunne dette være et fint sted at starte. Det er nærmest kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til sportsbetting. Vil du spille på vinderen af kampen, hvor mange mål der bliver scoret, hvem der scorer målene eller måske endda hvem der får et kort i opgøret? Mulighederne er mange og igen handler det mest af alt om, at du følger dig komfortabel med det væddemål, som du i sidste ende vælger. Er du god til at spotte målscorere, skal du selvfølgelig spille på det.

Se også:
  Dette kan hjælpe dig med at vågne hurtigere om morgenen

Et andet vigtigt valg som du skal foretage er, om du vil spille singler, doubler, systemspil eller måske endda akkumulatorkuponer. Dette afhænger meget af dit temperament og din pengepung. Singler er ideelle, hvis du kan smide lidt større beløber på dine væddemål, mens en mindre indsats passer bedre til akkumulatorkuponer.

Følger du dig ikke helt klar til selv at finde dine spil, kan du også lytte til diverse eksperter. Det kan være selvstændige eksperter, men her skal der en del arbejde til for at skelne skidt fra kanel. Derfor er det godt at finde dig et par stærke eksperter at følge før du for eksempel henter din 888sport bonus og begynder at oddse.

Hovedreglen er naturligvis, at du aldrig skal spille for større beløber, end du har råd til at tabe. Hvis du har lyst til at starte med ti kroner som indsats, er der intet galt i det. Der skal en del vundne væddemål til for at få opbygget en fornuftig rulle, men en klog mand sagde engang, at tålmodighed er en dyd. Det er også tilfældet i sportsbetting.

 

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder