Bedøm artiklen

Alle de nyheder vi hver dag skal forholde os til, er mange. Derfor kan man nemt ende med at fokusere på nyhederne fra den store verden, krige og politik og glemme de lokale nyheder. Lokalområdet er det vi bevæger os i til dagligdag, og hvad der sker i vores lokalområde, er derfor i den grad relevant for os. Desværre kan de lokale nyheder nemt drukne i alle de store internationale nyheder. Det er der heldigvis råd for, for der er nemlig flere måde, hvorpå du nemt kan holde dig opdateret. Her får du fire nemme måder at følge med i dine lokalnyheder.

Avis

Den klassiske måde at sikre sig at man er ajour med de lokale nyheder i Horsens, er ved at abonnere på lokalavisen. Her er det ikke de internationale nyheder, der pryder siderne, men derimod hvad der foregår i dit lokalområde. Her får du mulighed for at følge med i alt fra større tiltag i kommunen til historier direkte fra dine naboers naboer.

 

Nyheder samlet et sted

Følger du ikke ét bestemt medie i dit lokalområde, så kan du også søde bredere veje. Hos Horsens24 kan du nemt finde alle nyhederne fra Horsens området. Her samles det hele på en side. Du kan finde forskellige slags nyheder heriblandt kategorien ”I byen”, ”Kort og godt” og ”Sporten”. Derved er alle de vigtigste nyheder samlet et sted.

 

App

Selvom nyhederne blot er lokale, så kan de oftest tilegnes via en app. De fleste aviser tilbydes nemlig også i en app version, dette gælder også for Horsens lokalaviser. Det gør det enklere for dig at holde dig opdateret på lokalområdet, hvor end du er.

 

Se også:
  Den lange ventetid - underhold dig selv

Online

De forskellige lokalaviser har selvfølgelig også en online platform. Her kan du både finde den elektroniske version af dagens avis men også deres almindelige hjemmeside, som lidt oftere bliver opdateret.