Bedøm artiklen

Efterårsferien er lige om hjørnet, og det betyder, at rigtig mange af os har fri. Nogle tager ud og rejser, imens andre bliver hjemme og hygger sig. Hvis du er en af dem, der ikke lige har en rejse planlagt i år eller ikke er så vild med at rejse, så læs med her for at få tips til hyggelige aktiviteter i efterårsferien.

  1. Græskar i lange baner

Efteråret er højsæson for græskar, og det skal I da helt sikkert udnytte. Brug græskarene til at lave fine Halloween-lygter med stearinlys, der kan lyse op i mørket. Derudover kan I give jer i kast med at lave græskarsuppe, græskartærte, riste græskarkernerne med salt eller noget helt tredje. Der findes et væld af gode opskrifter med græskar.

  1. Sjove spil

Efteråret er en tid, hvor der er plads til massere af hygge og kvalitetstid. Spil nogle bræt- eller kortspil med familien i løbet af ferien og få nogle hyggelige oplevelser sammen. Hvis man har brug for at koble helt af og være lidt sig selv, kan man også finde mange gode spil på nettet. F.eks. online sudoku eller casino.

  1. En tur i skoven

Natur- og skovområder bliver rigtig smukke i efteråret. Brug efterårsferien på at gå en lang tur i en skov. Her vil I opleve en masse smukke farver og en dejlig frisk luft, der giver energi, selv når det hele kan være lidt gråt. Det er også en fin anledning til, at se om man kan samle nogle kastanjer, som man kan gå hjem og lave kastanjedyr af.

  1. Lav mad sammen
Se også:
  Hvad laver man til en polterabend?

I hverdagen er madlavningen tit et hektisk og hurtigt projekt, der bare skal overstås. Gør det til en aktivitet at lave mad eller bage kage sammen med dine børn. Det er en god oplevelse både for dig og børnene.

 

Reklame | Min 18 år – Spil ansvarligt – www.rofus.nu | Regler- og vilkår gælder