Bedøm artiklen

Hvad end du benytter din computer på arbejdet, på studiet eller bare til generel brug derhjemme, så er den ofte udsat for lidt af hvert. Computere er nemlig blevet rigtigt væsentlige i vores hverdag, og derfor bliver computeren flittigt brugt. Derfor er det ekstra vigtigt at være opmærksom på, at din computer bliver beskyttet. Her er nogle gode tips og tricks til, hvordan du optimerer din computer, så du kan forlænge dens levetid.

 

Pas på dens ydre

Hvis man har en bærbar, er det rigtigt vigtigt at beskytte denne, idet den bliver transporteret rundt. Herved kan du nemlig undgå ridser og buler på din computer. En måde at gøre dette på, er at købe et sleeve til din bærbar. På denne måde kan du nemt have den i din taske, uden at skulle tænke på den bliver ridset.

 

Sørg for at have et sikkerhedsprogram

En nem måde at sørge for sikkerheden på ens computer er at downloade et sikkerhedsprogram. Der findes et hav af sikkerhedsprogrammer derude, som har en masse forskellige funktioner. Til fælles for dem er, at de sørger for sikkerheden ved din computer, for at blandt andet holde den fri fra virus, malware og adware. Er du ikke sikkert på hvilket program der er godt til dig, kommer der her til tip: her kan du downloade ADWcleaner. Programmet indeholder alle de funktioner tidligere nævnt, som er er gode at have, for at sikre optimeringen af din computer.

 

Sørg for at rydde op i din computer

Hvis dit skrivebord er proppet og din computer er ved at være for langsom, fordi din computer er proppet, er en god ide at rydde ud i din computer. Sørg for at skrivebordet kun indeholder de vigtigste ting, og slet ud i resten. En god ide er at sætte nogle timer af, til at rydde op i din computer, og eventuel gemme billeder og diverse vigtige filer over på en ekstern harddisk. På denne måde sørger du for, at du får mere plads på din computer, hvilket gør den bliver hurtigere. Der er nemlig intet værre end en langsom computer. Så sørg for at få ryddet op i din computer, og du vil kunne mærke en klar optimering.

Se også:
  Keder du dig i din frokostpause?