Bedøm artiklen

Gaver kan mange gange være svære at gøre personlige. Det kan hurtigt blive til en byttehandel med udgangspunkt i udvekslede bestillingssedler. Særligt kan det være svært at finde den helt rette og personlige gave når det kommer til din livspartner. Herunder kan du finde tre forskellige ideer til, hvordan gaven kan gøres mere personlig, og hvordan du kan give en gave som overrasker.

Gaven som er intim og hemmelig

Smykker, tøj og interiør er meget typiske gaver at give til hende, mens den oplagte gave til ham ofte er i kategorien værktøj, underbukser eller strømper. Sågar bliver gaveudvekslingen mellem nogen så forudsigelig, at der indgås aftaler om helt at sløjfe gaverne. I stedet for at droppe gaverne er det en god ide at genoverveje konceptet. Meningen med gaven er, at den skal overraske og gøre glad. Til kæresten eller ægtefællen kan det derfor være en ide at lede efter noget, som kan overraske på en intim og kærlig måde, og som samtidig kan øge spændingen i jeres forhold.  Du kan finde informationer om et bredt udvalg af sexlegetøj hos Danmarks Sexlegetøj Magasin. Her kan du også finde forskellige guides og anmeldelser, som giver dig mulighed for at finde den helt rette gave til din partner. At give sexlegetøj i gave betyder oftest også at gaven holdes hemmelig for andre end modtageren og gavens giver, hvilket også gør det til en spændende gave.

Giv oplevelser som i kan have sammen

I tilfælde hvor det korrekte beløb på gaven betyder mere end selve det, der bliver givet, går gaven også meget hurtigt hen og bliver helt upersonlig. Hos par hvor dette er tilfældet bør konceptet ligeså genovervejes. En gaveide, som byder på rigtig meget personlighed, og som samtidig giver både gavemodtager og –giver rigtig stor glæde, er at give fælles oplevelser. Weekendophold, madlavningskurser, dansetimer, picnic i naturen eller måske endda faldskærmsudspring eller andre ting, som i kan være sammen om er rigtig gode gaveideer. Hvordan kan en gave være mere personlig end det er at skabe nye spændende minder sammen? Oplevelserne behøver langt fra at være dyre, for at være gode. Skovture, badeture og hjemmelavede middage er alle gode muligheder for at opleve noget. Hovedsagen er at du har planlagt oplevelsen, og at i oplever noget sammen.

Se også:
  4 gode tips til dig som gerne vil i gang med at date på nettet

Skriv et brev som en del af gaven

Hvis din gave ikke er personlig nok, kan du give den et personligt løft ved at lade den ledsage af et brev. Midt i hverdagens jag kan det være svært at få tid til at vise hvor meget man sætter pris på hinanden. Gaver er en god måde at vise det på, men nedskrevne ord siger ofte meget mere. Viser du at du sætter pris på din partner gennem et personligt brev, kan det også være med til at styrke jeres forhold i den travle hverdag.