Bedøm artiklen

Hvis du kan svare ja til ovenstående spørgsmål, kan vi fortælle dig, at du heldigvis ikke er den eneste. Vi er mange, der er trætte af kulden og den evige mørke. Det er som om, at det aldrig rigtigt er lyst, og det kan for os alle sammen være trættende. Der er såvel også nogle, der kan udvikle vinterdepression i sådan en periode. Men hvad skal du så stille op, hvis du har det sådan? Der er desværre ingen af os, der kan gå ind og ændre vejret til sommer og solskin, og der er lidt for længe til sommer, hvis du bare skal sidde og vente.

Har du overvejet en ferie?

Nu er det selvfølgelig ikke sikkert, at du bare kan tage en uge væk fra arbejdet, men hvis du kan, kan det være, at du skal overveje dette et øjeblik. Du kan nemlig tage på ferie til et sted, hvor der ikke er ligeså koldt og mørkt. Du kan nemt finde en afbudsrejse, der passer dig, og så er det også lidt billigere for dig i denne periode end at rejse i sommerperioden. Det er en god måde at få lidt ekstra energi til at komme igennem vinteren i Danmark.

Gør ting, der gør dig glad

Hvis du virkelig ikke kan lide sådan noget mørke og kulde som vi befinder os i, er det en idé at blive bedre til at pleje om dig selv. Gør ting, som du kan lide. Vi kan alt for ofte komme til at gå i vores rutine hver dag, og alle de ting, som vi gør i løbet af en dag, er præget af noget, som vi skal gøre, men ikke noget, som vi har lyst til at gøre. Prøv at få flere ting ind i dit skema, som du faktisk har lyst til.

Se også:
  En hyggelig ferie i Danmark med denne guide