Bedøm artiklen

Danskerne er et travlt folkefærd, og er du en af de mange danskere, der har en rutinepræget hverdag, så kan du også genkende, at det kan være svært at finde tid til at se dine venner og din familie. Når rutinerne sørger for, at hverdagen fungerer forholdsvis smertefrit, vil man på et tidspunkt føle, at tiden flyver afsted, uden at man egentligt opdager det. Kan du genkende følelsen, kan det være på tide, at du stopper op for at gøre noget anderledes. Herunder kan du blive klogere på, hvordan du planlægger en dag i familiens tegn, hvis du ønsker at bruge mere tid med din familie.

Kombinér med fordel mad og motion

Når familien skal samles, er det typisk over en god omgang mad. Kunne du godt tænke dig, at I gør noget anderledes, så kan du med fordel forsøge at kombinere mad og motion. På den måde får I motioneret sammen, hvilket kan styrke de indbyrdes relationer, mens det også er godt for fællesskabs- og sammenholdsfølelsen i familien. Eventuelt kan du planlægge, at alle i familien hver især smører en madpakke og mødes hos dig for at gå eller cykle hen til det planlagte madpakkespisested. Dernæst spiser i jeres madpakker og ser jer omkring. En tur ud i naturen gør underværker, hvis man føler sig stresset og har brug for et afbræk fra den travle hverdag.

Sørg for at have udstyret i orden

Hvis I har aftalt at cykle ud til det planlagte spisested, så er det vigtigt, at I sørger for, at udstyret er i orden. På den måde kan alle nemlig komme med uden problemer. Mangler I nyt udstyr, kan I nemt og hurtigt finde det på nettet. Det er i hvert fald ikke det, der skal forhindre jer i at have en hyggelig dag sammen. Klik ind på linket for at finde det som I har brug for.

Se også:
  Sådan træner du cardio i stuen derhjemme