Bedøm artiklen

Har du været ude på en skøn varm sommerferie til et dejligt land sydpå i sydens sol? Så ved du helt sikker, hvor besværligt og kompliceret det kan være at pakke feriekufferten. Det er sjældent at man altid husker alle tingene. Der skal nok være mindst én ting man glemmer. Det er ofte ting som enten solcreme, neglefil eller måske endda hele familiens badetøj, fordi fokus netop er på at huske de ting man nødigt vil glemme.

Husk det hele med en pakkeliste

Uanset om du synes at du pakker i god tid, eller om du helst vil udskyde det så længe som muligt, så vil der altid dukke nye ting op, som du skal huske at pakke. Her kan det være en god idé at lave sin egen pakkeliste. En liste hvor du skriver samtlige ting ned, som du skal huske at pakke i kufferten eller håndbagagen. Det er smart at inddele listen i mindre punkter som tøj, toiletsager, sko og andre vigtige ting som du skal have med. Det giver et meget bedre overblik og gør det måske endda nemmere at huske de forskellige ting under hvert punkt. Hvis hele familien skal afsted, er det også en god idé at skrive hvor mange kufferter i har til rådighed, da det sommetider kan være smart at pakke mindst muligt, men stadig huske det hele.

Tjek op på solcreme og badetøj inden afrejse

Inden du starter med at pakke, kan det være en god idé at tjekke op på om der er flere ting man mangler eller skal overveje at have nyt af. Herunder om dit badetøj trænger til at blive skiftet ud. Hvis det gør det, så sørg for at Bliv klar til sommeren med nyt bikini sæt. Derudover så er det vigtigt at tjekke op på din solcreme, da de fleste solcremer kun holder 1 år efter åbning.

Se også:
  Del dine rejseoplevelser med andre på grupperejser