Bedøm artiklen

Hvis du har brugt de sidste uger eller måneder på at komme i god form, så er det træls, hvis en enkel uges ferie skal ødelægge hele din udvikling. På den anden side vil det også være hårdt, hvis du slet ikke skulle på ferie – så hvad gør du?

Én ide er at holde en aktiv ferie, hvor du bibeholder nogle af de gode vaner, samtidig med at du slapper af, har det sjovt og lader batterierne op. Det kan du få inspiration til ved at læse med her.

Find en destination med mange aktiviteter

Én ting, du kan gøre, er at finde en rejsedestination med masser af mulighed for aktivitet. Det kan være steder, hvor I kan surfe, snorkle, klatre eller bare tage et spil fodbold. Flere og flere rejsedestinationer tilbyder nogle vildt fede aktiviteter.

Tag på en dedikeret sportsferie

Du kan også vælge at hellige store dele af din ferie til din favoritsport. Det kan for eksempel være, at du er vild med golf – hvorfor så ikke bruge en hel ferie på det? Du kan gøre det både i Danmark og i udlandet. Et golfophold på et feriested er den perfekte kombination mellem sundhed og afslapning.

Pak din golftaske, og tag dine golfmakkere med i bilen. Så får I helt sikkert sjovt med et golfophold.

Husk på kosten i din ferie

Hvis det er vigtigt for dig at holde dig i form i løbet ad ferien, bør du tænke en smule over din kost. Spis nogle lækre middage, og nyd en stor vaffelis eller tre. Det er helt okay. Du bør dog stadig prioriter at få nogle grøntsager og at undgå overspisning. De helt små revideringer af din feriekost kan gøre en meget stor forskel for dit fysiske velvære på ferien.

Se også:
  Derfor skal du ikke glemme din drikkedunk