Bedøm artiklen

Der er i dag mange, der er i tvivl om, hvad der er bedst for både dem, deres tøj og ikke mindst miljøet, når det kommer til den måde, de tørrer deres tøj på. Nogle er af den overbevisning, at det bedste man kan gøre, det er at hænge det på en snor, således der ikke bruges energi, dog er det ikke altid hverken den hurtigste eller mest komfortable løsning. Hænger du for eksempel håndklæder til at tørre på en snor, vil de nemlig blive stride og stive at tørre sig med.

Vælg en kondenstørretumbler

Dog er det heller ikke godt for miljøet, når vi giver os til at bruge en tørretumbler til vores tøj, lige såvel som det ej heller er alt tøj, der har godt af den form for tørring. Det er noget, der slider kraftigt på det, og derfor kan det efter kort tid komme til at se mere slidt, trist og kedeligt ud, end det egentlig er. Dog findes der i dag en lang række forskellige tørretumblere som for eksempel en kondenstørretumbler, der er mange fordele ved.

Der er ingen skade sket

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med miljøet, idet det i dag er muligt at få fat på en tørretumbler med en høj energimærkning. Det betyder, at den har et lille strømforbrug, og derfor tærer den ikke så meget på miljøet. Derudover kan de fås med en lang række praktiske programmer, der betyder, at selv det mest sårbare tøj kan klare at blive tørret. Det handler blot om at benytte sig af den rette indstilling, og så vil der ikke ske nogen skade. Med en god kondens tørretumbler kan du således hurtigt få tørret dit tøj uden, at det bliver stift og slidt, og du kan gøre det uden, at tærer på miljøet.

Se også:
  Sådan kan du gøre noget nyt ved din have på et budget