Bedøm artiklen

Annonce

Den danske virksomhed Sigma Process Engineering er et ingeniørselskab, der blandt andet producerer højteknologiske maskiner og forarbejdningsanlæg. Men der er flere konkurrenter på det samme marked, og derfor sørger den Kolding-baserede virksomhed altid for at sikre, at dens kunder får en økonomisk besparelse i forhold til konkurrenternes priser.

 

Lidt uden for Kolding ligger Aagaard, hvor Sigma Process Engineering har til huse.

 

Den danske ingeniørvirksomhed har siden 1970 arbejdet med en bred vifte af opgaver inden for design, fremstilling, levering og service i forhold til forarbejdnings- og blandeteknologi, hvilket har resulteret i stor erfaring og viden samt en sund forretning.

 

På alle niveauer i virksomheden betragtes konkurrencedygtighed, effektivt og fleksibelt samarbejde, korte leveringstider og høj kvalitet som en selvfølge, men også i forhold til priserne på produkterne hos konkurrenterne vil Sigma gerne skille sig ud.

 

Produkterne er avancerede og brugbare

Selvom virksomheden fra Kolding-forstaden producerer avancerede maskiner, kan produktudbuddet kort fortalt koges ned til et varieret udvalg af højteknologiske maskiner og forarbejdningsanlæg med komplette doserings- og vejesystemer samt temperaturregulering.

 

Foruden de højteknologiske maskiner står Sigma også for design, 3D-tegning, udregning og konstruktion af nogle af de nyeste og mest efterspurgte varer på området.

 

Maskinerne kan bruges i flere industrielle sammenhænge. Blandt andet har ingeniørholdet hos Sigma udviklet kompensatorer, procesanlæg, mixere og andre specialprodukter, der kan bruges til forarbejdnings- og blandeopgaver i forbindelse med eksempelvis fødevareindustrien, medicinalindustrien samt kosmetikindustrien.

 

Lover gode priser

I beskrivelsen af Sigmas firma-profil på virksomhedens hjemmeside fremgår det, at det er en afgørende del i alle led af firmaet, at man ønsker at blive betragtet som en konkurrencedygtig samarbejds- og sparringspartner.

Se også:
  Et pos system er til din fordel

 

Det betyder helt konkret, at kunder loves en økonomisk besparelse i forhold til de priser, som konkurrenterne anfører på markedet.

 

Til trods for lovningen om attraktive priser har Sigma ikke slækket på kvaliteten. Igennem et solidt og dybt forankret netværksarbejde er det nemlig blevet muligt at sammensætte et professionelt hold med dygtige underleverandører, som kan byde ind med råd og vejledning på specialopgaver og tilpassede løsninger.

 

Desuden er samarbejdsnetværket defineret af alt fra mennesker, der kan foretage systemudvikling og levere elektroniske løsninger, til andre branchekolleger, der kan udføre det tekniske arbejde i at producere, dreje og fræse diverse komponenter til maskinerne.

 

Administration og forretning

Dog er hele den administrative del af Sigma Process Engineering samlet på Aadalsvej 3 i Aagaard, hvor de nødvendige økonomiske, kontrollerende og forvaltningsmæssige opgaver varetages af den samme medarbejdergruppe, hvilket skaber et solidt overblik og den rette indsigt i, at alle standarder for kvalitet overholdes hver gang.

 

Sigma sikrede sig en stigning på hele 25 % i egenkapital fra 2016 til 2017, således at den blev løftet til knap 2,1 millioner kroner, viser tal fra virksomhedens regnskab ifølge PROFF.