5 (100%) 1 vote

Minimér din elregning

Skal din forretning optimeres, er der flere ting du kan gøre. Du kan for eksempel se på dit energiforbrug og din elregning. Her kan der måske være penge at spare, hvis ikke din virksomhed i forvejen bruger en energibesparende energikilde.

Hvis du nu forestiller dig, at din virksomhed selv laver næsten al den el, I skal bruge, bliver din elregning lige pludselig minimal. Med solceller, kan du få energi fra solens lys til at erstatte den el, du køber udefra.

Det som mange ikke ved, er at solceller også fungerer, selvom det er overskyet, og derfor kan dette være en interessant investering. Vil du altså gerne spare nogle penge på din elregning, kan det være en oplagt mulighed at investere i solceller.

Solceller kræver ingen vedligeholdelse

I og med at din investering ingen vedligeholdelse kræver, er du fri for udgifter i forbindelse med dette, og oftest følger der en 20-årig garanti med. Desuden er solceller støjfrie og miljøvenlige, og så er der intet på dem der bevæger sig og kan komme i vejen for aktivitet i og omkring arbejdspladsen.

Udover at spare penge på din elregning, vil du med solceller, have mulighed for at tjene penge på dit solcelleanlæg. Med det vi kalder et nettilsluttet anlæg, kan du sælge og købe elektricitet hos et el-netværk.

Dette el-netværk vil komme dig til gode, i de måneder på året, hvor Danmark er mest grå. Disse overskyede, kolde og mørke tider vil du kunne købe elektricitet gennem netværket. Samtidig vil du kunne sælge din overflødige el i varmere perioder.

Se også:
  Find hurtigt og enkelt den næste nye medarbejder

Få penge til dine investeringer

I forbindelse med projektet, vil du opleve at dit budget kan omlægges en smule, fordi du sparer penge på strøm/el. Dette kan resultere i, at du kan vælge at optimere et andet sted. Her kunne du have flere ting, der trænger til en udskiftning

Alt efter hvilken slags virksomhed du driver, vil du have brug for forskellige egenskaber ved for eksempel en dankortterminal. Denne kan være dyr, hvis man ikke er klar over hvor meget, man vil få den brugt. Du kan på siden her sammenligne flere tilbud på forskellige dankortterminaler.

Har du førhen lejet en dankortterminal, vil du have budget til at købe en nu, så de månedlige udgifter, i forbindelse med at leje en, forsvinder. Du får altså dermed, endnu mere frihed i budgettet på længere sigt.