Bedøm artiklen

Mode er i dag en helt essentiel del af vores samfund, og noget vi som mennesker altid har gået meget op i for at vise hvem vi er. På mange måder er det blevet til en identitetsskabende faktor. Den måde du ser ud på, har en effekt på dem, der ser dig, og de vil med det samme danne deres førstehåndsindtryk af dig som person baseret på det.

Derfor er det også blevet vigtigt for mange at holde styr på hvilken retning den nuværende mode er på vej henad. En modebevidst person udtrykker nemlig overskud, overblik og en sans for at tage vare på sig selv og sit udseende. Disse er attraktive træk for både mænd og kvinder.

Sådan skiller du dig ud i forårs- og sommertiden

Ikke nok med at det er vigtigt at være med på moden, skal man også sørge for at skille sig ud. Det er trods alt det, der gør mode interessant. Der er ikke nogen, der føler sig specielt interesseret i at kigge på 100 mennesker, der går i det samme tøj.

Når forårs- og sommertiden kommer for døren, får man for alvor muligheden for at skille sig ud, når vinterfrakken smides i garderoben, og man kan vise sig lidt mere offentligt. Og det er ydermere også tiden, hvor man kan skaffe sig en smart nederdel, en kulørt top, Ichi m.v. f.eks. hos Nielsens.

Hvordan holder man styr på moden?

Konceptet mode skifter hele tiden betydning. Den ene dag er det sort, der hitter, den næste kan være grøn. Det er umiddelbart svært at holde styr på selv, men der er folk der tjener deres levebrød på at gøre netop dette.

Se også:
  Sådan ændrer du dine vaner

Det er specielt modebloggere, der holder øje med, hvad man med fordel kan købe og ikke købe, og der er også en række modeartikler på nettet, der behandler alt fra nederdele til mode generelt set.

Kom med på moden, og sæt farve på sommeren.