Bedøm artiklen

Nu er det langt om længe snart sommer igen, hvilket betyder længere, lyse dage og forhåbentlig en masse varme. Derfor er det nu, du skal i gang med at forberede bådet hjemmet og haven til, at der er masser af plads til sjov og spas. I vinterperioden har mange det med at lade deres have stå til, fordi det alligevel ikke er vejr til at gå udenfor, og nogle dage er den alligevel dækket af sne, og så kan det hele jo på sin vis også bare være lige meget. Derfor er det nu, at både dit hjem og din have skal ud af vinterhiet, så den er klar til en fed sommer!

 

Der findes masser af sjove og nyttige gadgets

Selvom det først og fremmest nok er en rigtig god ide at gøre alle de kedelige gøremål, så som forårsrengøring, luge ukrudt og beskæring af buske og træer, findes der heldigvis også masser af sjove ting, du kan gå op i. Flere og flere familier får en trampolin i haven, fordi det er noget, børn virkelig elsker, og som derved kan holde dem beskæftiget det meste af sommeren. Derudover er det rigtigt god motion, så hvis du selv skulle få lyst til at benytte dig af den, kan du arbejde på din bikinikrop, mens du har det sjovt med børnene. Hvis I gerne vil gøre jeres have endnu vildere, kan I overveje at investere i en klatrebane. Her er det blot at hænge den op i to træer, og så er den klar til brug. Dette er en god investering, da det både er sjovt og udfordrende på samme tid, hvor du både træner styrke og koordination. Et andet plus er, at du ikke behøver tage børnene med på legepladsen, fordi legepladsen er hjemme hos jer selv.

Se også:
  Tips og tricks til dig, der skal finde bolig

 

Find den rigtige gave til fars dag

Fars dag er lige rundt om hjørnet, men hvad køber man til én, som har alt? Der findes heldigvis masser af sjove gadgets til mænd, så der er rig mulighed for at finde den helt rigtige gave til ham. Måske han er en af dem, som elsker at sidde i haven og grille her til sommer? Hvis dette er tilfældet, er et personligt grillsæt med indgravering lige sagen, og ellers kunne Cool-Well Kølebrønden være en sjov gave. Denne køler er meget praktisk, da du bruger jordens egen kulde til at køle med, så du kan derved have den med overalt. Der er plads til 24 dåser eller flasker øl eller sodavand plus en flaske vin. Denne gave går man i hvert fald aldrig galt i byen med, og så er man næsten garanteret en lidt federe sommer.