Bedøm artiklen

Står du og skal til en af sommerens mange festivaler? Så er der en række forskellige ting, som er vigtige at huske. Det er ikke altid nemt at få det hele med, når man skal afsted på en festival og koncerter, og man kan nemt komme til at glemme noget. Det ville eksempelvis være uheldigt at komme til at glemme solcremen, og gå hele ugen og være solskoldet i hovedet, så du ikke kan nyde musikken ordentligt. Udover solcremen er der en lang række andre ting, som er vigtige at huske til sommerens festivaler. Denne artikel vil handle om nogle af de vigtigste ting, som du skal huske når du skal til festival til sommer.

 

Medbragt mad – hvad er bedst at medbringe?

Hvis du skal tilbringe en hel uge på festival, kan det hurtigt blive en dyr omgang at købe mad til hvert eneste måltid. Derfor er det en god ide at have lidt mad medbragt, som du kan have liggende i dit telt. Nogle eksempler på nem medbragt mad er først og fremmest rugbrød. Til dette kan du eventuel medbringe pålægschokolade, nutella, tun og makrel. Dette er nemt at have medbragt, og kræver ikke det store at have liggende, idet det ikke behøver at ligge på køl. Derudover kan du have nogle mysli- eller proteinbare medbragt, som er gode og nemme at snacke af. Udover diverse barer er frugt selvfølgelig også nemt at medbringe til et mellemmåltid. Hvis du er et rigtigt overskudsmenneske, kan du på forhånd bage noget, som du kan medbringe, eventuelt pølsehorn eller pizzasnegle. Du vil helt sikkert takke dig selv.

Se også:
  Ferie i Spanien – danskernes foretrukne destination

 

Alle de mindre men yderst vigtige ting at huske

Der er mange småting, der skal huskes til en festival. Dette inkluderer blandt andet solcreme, solbriller, kontanter, kondomer (man ved jo aldrig, hvornår man er heldig, og lige står og mangler et), en powerbank til din telefon og nogle hovedpinepiller. Dette kan du nemt medbringe i en bæltetaske, så du har det med dig overalt – og ikke risikerer at nogle bryder ind i dit telt og stjæler dine kontanter. Derudover er det vigtigt at pakke tøj, som passer til vejret, så derfor er det væsentligt at tjekke vejrudsigten, inden du tager afsted til festival.

 

En samlet løsning

Ønsker du at have en samlet løsning over nogle af de ting, som du skal medbringe til sommerens festivaler? Så er en oplagt ide til dig en festival pakke! Denne inkluderer nogle af de vigtigste ting, som du har brug til festivallen, blandt andet alkohol, spil, solbriller, kondomer, bådservietter og håndsprit. På denne måde er du forberedt på en uge med godt musik, højt humør og en masse alkohol.