Bedøm artiklen

Der er de færreste der ligefrem elsker at rydde op og gøre rent inde som ude. Men der er rigtig mange som hader det, til alle dem der virkelig hader oprydning og rengøring af deres hjem og have har vi her samlet 5 konkrete tips og tricks. To af vores gode tips gør det faktisk muligt helt eller delvist at slippe for disse sure opgaver som bare er i et hjem.

Er du klar til at blive præsenteret for vores tips? Læs med nedenfor og gør oprydning og rengøring til en vaskeægte fest.

Udstyret skal være i orden

Ligesom en mand skal have værktøjet i orden i værkstedet, gælder de samme regler når det kommer til udstyrspakken af rengørings ting og sager. Du skal naturligvis sikre dig at du har de nødvendige rengøringsmidler. Men du kommer i særdeleshed heller ikke uden om det lidt dyre rengøringsudstyr som en støvsuger. Har du ikke allerede en støvsuger, skal du have dig anskaffet en, du kan vælge at tænke på miljøet og købe en brugt eller vælge at købe en helt ny. Husk blot at du kan få stor rabat hos WhiteAway ved blot at benytte en Wupti rabatkode.

Lyt altid til musik eller podcast

Når man gør rent indebærer det tit en del larm fra en støvsuger, men der er jo ingen i denne verden der ønsker at høre på en støvsuger i flere minutter af gangen. Derfor bør du tage nogle høretelefoner på når du gør rent, så kan du nemlig selv bestemme hvad du vil lytte til. Hvad end du elsker Mads & Monopolet eller måske i højere grad har brug for at lytte til noget opvækkende musik, kan det findes på diverse streaming tjenester.

Se også:
  Undy har revolutioneret markedet for underbukser

Udvælg en hverdag til oprydning og rengørings dag

Det dummeste man kan gøre er at bruge sin weekend eller ferie på oprydning og rengøring. Derfor synes vi at du skulle tage at udvælge en hverdag i løbet af ugen, hvor du har tænkt dig at bruge en time eller to på at gøre rent og rydde op. Bruger man ugentligt et par timer på rengøring og oprydning burde det være mere end rigeligt. Med mindre man er en børnefamilie så skal der nok lidt mere til end dette.

Men det gode ved at vælge en fast hverdag hvor man lige rydder lidt op er at man så i weekender og ferier kan holde weekend og ferie. Det er noget folk er lidt for dårlige til, så går de rundt og rydder op i stedet for at nyde deres ferie eller weekend.

Sådan slipper du helt for at rydde op og gøre rent

Du har helt sikkert tænkt, hvis bare jeg kunne slippe for at rydde op og gøre rent. Dette er faktisk muligt, det kræver blot at du ansætter en til at gøre dette et par timer om ugen. Men du kan også investere i moderne teknologi, køb eksempelvis en robotstøvsuger og slip for at støvsuge dit hjem.