Bedøm artiklen

Der bliver flere og flere af dem i gadebilledet – elcyklerne vinder frem og bliver mere og mere populære. Her kommer 3 gode grunde til, hvorfor du bør overveje at investere i en elcykel.

 

1. Det er bedre for miljøet end bil eller offentlig transport

Hvis du overvejer at købe en bil, fordi du synes at der er lidt for langt på arbejde til at kunne cykle, så overvej i stedet en elcykel. Det samme gælder, hvis du almindeligvis benytter offentlig transport til og fra arbejde – med en elcykel kan man sagtens cykle 20 eller 30 kilometer uden at det er hverken hårdt eller man bliver svedig. Elcyklens motor vil hjælpe dig frem hver gang du træder i pedalerne, og batteriet på cyklen bruger ikke ret meget strøm af gangen. Det er altså langt bedre for miljøet at cykle på en elcykel, end det er at køre bil eller tage offentlig transport.

 

2. Alle, også svage eller skadede, kan cykle

Hvis du har svært ved at komme i gang med at cykle igen efter en skade, eller hvis du af den ene eller anden årsag ikke har kræfter til at træde i pedalerne, så er en elcykel noget for dig. Grundet motorens hjælp er det let at cykle på en elcykel, og der findes alverdens forskellige modeller. Du kan altså få en fin dame elcykel, en herre elcykel eller måske en med lavt stel, så det er lettere at så af og på.

 

3. Du sparer penge i længden

Ved at skifte bilen eller den offentlige transport ud med en elcykel er du ikke kun god mod miljøet – du er også god mod din pengepung. En elcykel er dyrere end en almindelig cykel grundet den indbyggede motor, men de penge kan hurtigt tjenes ind igen ved at spare på forbruget af brændstof og busbilletter. Mange forhandlere har elcykler i deres udvalg, og der findes elcykel tilbud, så du kan spare lidt penge. Find den rigtige elcykel her.

Se også:
  Få mere overskud i hverdagen med disse nemme trin