Bedøm artiklen

Er du en af de mange danskere, som elsker at snøre løbeskoene et par gange i ugen og give den gas på stierne? Flere og flere finder glæde i løb som motionsform. Ikke nok med at løb kraftigt forbedrer konditionen og booster humøret, kan løbeturen for mange også være et tiltrængt frirum i en travl hverdag. Uanset om du er til korte eller lange distancer, er løbeturen en unik mulighed for at lade tankerne flyve og slippe stressen.

Løbeskoene skal bære dig

Som løber har du brug for et par solide løbesko, der passer til dine fødder. Lad ikke økonomien bremse dig i at komme af sted på tur! Et kviklån kan hjælpe dig, så du kan finansiere de perfekte løbesko nu og her.

Det kan godt betale sig at få lavet en løbetest i din lokale sportsforretning, så dine sko er tilpasset dine fødder og den måde, du bevæger dig på.

Påklædning som passer til vejret

Du kan i princippet løbe i al slags vejr, blot du klæder dig på efter forholdene. Et par tætsiddende løbetights og en stram sports-BH til kvinderne, kan gøre det komfortabelt at løbe. Lag på lag er ofte godt til at holde varmen og har samtidig den fordel, at det er let at tage en trøje af, hvis du får det lidt for varmt. En løbejakke er også god, fordi den er let vandafvisende. I de mørke måneder kan du vælge en jakke med refleks, så du er let at få øje på i trafikken.

Svært at komme ud af døren?

Meld dig ind i en løbeklub eller find en løbemakker. Det er hyggeligt at dele løbeturen med andre, og samtidig kan du næsten glemme, at det er hårdt. Desuden er det ofte lettere at komme af sted, når du ved, at der er nogen, som venter på dig!

Se også:
  Kniber det med kreativiteten? Få masser idéer til aftensmaden