Bedøm artiklen

Det er ikke altid nemt at vælge hvilket gulv man skal have hjemme i huset. Men engang imellem kan man faktisk finde en masse fede designs. Også når det gælder trægulv, laminat eller sildebensparket. Du kan både få klik-gulv, og noget du helt selv skal lægge, som tager længere tid, fordele eller ulemper, det er lige det.

Hvad er sildebensparket

Sildebensparket er kendetegnet ved det fede mønster, som er mønstret som sildeben. Det laves ofte i egetræ, men det er ret svært at lægge samt kræver meget tid. Derfor kan det også være nemmere selv at lægge det, for så er det så enkelt at kunne klikke det på plads. Du kan få i massiv, som er besværlig og det praktiske klik som selv kan lægges. Så tag et kig på det fede sildebensparket og bliv inspireret.

Trægulv og laminat:

Det fede ved trægulv er at det er en ægte vare, det kræver dog behandling, i og med det ikke er laminat, og der er lagt noget på gulvet, det er altså ubehandlet Egetræ er det som er billigst. Trægulv er en ægte vare, men kræver nedslibning hvis revner eller pletter opstår, der kan du ikke bare tørre det af, og skifte brædderne ligesom der kan med laminatgulv. Laminatgulv er af en falskvare, det er ikke ægte ligesom trægulv, men det er nemt at vedligeholde. Det kan både vaskes, støvsuges, og ikke mindst skiftes hvis behovet opstår. Laminatgulv fås også i andre farver, hvilket ikke kan lade sig gøre i trægulv, der kan laves forskellige print. Laminatgulv kan også holde til mere end egetræ, men det er helt klart bedst med den ægtevare, for at give de rigtig fine udseende, det andet er nemlig bøvlet, og er ikke en ægte vare. Det kan dog være træls med egetræsgulv, men det er et tykt underlag af kvalitet.

Se også:
  Giv dit hus en skøn makeover til foråret