Bedøm artiklen

Det er populært at gå på jagt, og der er også mange, der enten allerede har eller vælger at tage et jagttegn. Ofte er det noget, som folk bruger som en slags terapi eller afslapningsmetode, da man kan tage på jagt i mange timer ad gangen og slå tankerne helt fra. Går du tit på jagt i jagtsæsonen, og har du efterhånden fået samlet en masse udstyr sammen, så kan det være en god idé at passe ordentligt på det. Jagtudstyr kan nemlig være dyrt at erhverve sig, og når man passer godt på det, kan man sikre, at det holder i mange år.

Vask dit jagttøj efter anvisningen – og kun når det er beskidt

Der er mange, der har en tendens til at vaske ens tøj efter, at man har haft det på én gang. Det er dog langt fra nødvendigt, medmindre at man har svedt meget, eller at det er blevet meget beskidt. For at sikre at du kan passe ordentligt på dit jagttøj, så er det vigtigt, at du vasker det efter ansvisningen, og kun når det er blevet beskidt. En vask slider nemlig på tøjet, og har man specielle regnjakke og lignende, som er imprægneret, kan man på sigt også slide det af i vask. Dertil skal det også nævnes, at det engang imellem kan være en god idé at skifte slide og gamle jakker, bukser og støvler ud. På den måde har man jævnligt udskiftning i garderoben, og du står derfor aldrig på til en aftale uden noget at have på.

Se også:
  Sig farvel til daglige smerter med Tenso

Beskyt dit gevær og riffel med foderaler

Du ved sikkert allerede, at det er vigtigt, at du passer godt på dit gevær eller riffel. Man kan dog gøre flere ting for at sikre, at der er helt styr på det. Bliv klogere på foderaler til riffel og haglgevær hos Hunterspoint ApS ved at klikke på linket.