Bedøm artiklen

23 år i træk. Så mange gange har Tivoli i København præsenteret deres sæson af fredagsrock.

Så nu er der godt nyt til dig, hvis du er træt af at bruge din fredag på at sidde i sofaen og se programmer som X-factor og Vild Med Dans, så bør du tjekke årets program for Fredagsrock i Tivoli ud.

Tivoli varsler om ”magisk musik på plænen”, og har inviteret både danske og udenlandske kunstnere til at levere fredagsrock 24 fredage i 2019.

Sæsonen for Fredagsrock starter allerede i næste måned, når populære Minds of 99 spiller fredag d. 12. april.

Der er 3 udenlandske kunstneren som gæster Fredagsrock, og det starter med ikoniske Tom Jones d. 05. juli, hvorefter Ms. Lauryn Hill kommer fredag d. 9. august og Jason Derulo følger trop ugen efter d. 16. august.

 

Dansk verdensstjerne, Danmarks lykkeligste orkester og beskidt Hiphop

 

I den danske lejr har Tivoli også en masse at byde på. Bl.a. kommer MØ, Christopher, Tina Dickow, Morten og Medina.

For det lidt mere modne segment spiller TV-2, Gnags, D-A-D og Den Gale Pose (Inkl. TopGunn).

Derudover byder Tivolis program på Suspekt, Benal og JADA, KATO, Citybois, Hugo Helmig, Karl William, Bikstok, Phlake og Mads Langer. Der burde altså være noget for enhver musiksmag og aldre, hvis du ønsker en musikalsk aften i hovedstaden til en ganske fornuftig pris.

Deslige udmelder Tivoli, at de i år har opgraderet teknikken, så alt spiller til Fredagsrock.

 

Læs mere på hjemmesiden for Fredagsrock, hvis du ønsker flere detaljer, datoer og tidspunkter for kunstnere, ligesom du også kan læse mere om nyheder og arrangementer i København og i det sjællandske segment på http://altombyen.dk/.

Se også:
  Tips og tricks til den perfekte polterabend

 

Ønsker du at komme til Fredagsrock, foregår det rent praktisk ved at du enten køber en éntrebillet på dagen til Fredagsrock eller bruger dit Tivoli-kort.