Bedøm artiklen

Kunne du tænke dig gratis adgang til lydbøger i mere end et halvt år? Så skal du skærpe fokus og læse videre. I artiklen her kommer vi nemlig med et tip, der kan give dig mange måneders fri adgang til diverse lydbogsapps.

I løbet af de seneste år er det blevet mere og mere populært at lytte til lydbøger. I takt hermed er antallet af lydbogsapps steget betragteligt, hvilket har ført til stor konkurrence på markedet.

Den skarpe konkurrence har animeret folkene bag diverse lydbogsapps til at gøre deres ypperste for at tiltrække nye kunder, og et redskab, som langt de fleste lydbogs-services har valgt at benytte sig af, er at give en gratis prøveperiode til nye kunder.

En gratis prøveperiode betyder, at du i x antal dage vil få gratis adgang til en lydbogs-service, såfremt du ikke før har abonneret på denne.

I skrivende stund er der næsten ti forskellige lydbogsapps, der belønner nye kunder i butikken med gratis prøveperioder – typisk på omkring en måneds tid.

Hvis du har tålmodighed til at oprette dig hos en ny lydbogsapp cirka en gang månedligt, vil du derfor kunne få gratis adgang til lydbøger i mere end et halvt år.

Bemærk dog, at du kun kan lave gratis prøveperiode-tricket en gang, hvilket skyldes, at de fleste lydbogsapps opererer med en procedure, der lyder således: Der kan maksimalt opnås en gratis prøveperiode pr. betalingskort, der tilknyttes platformen.

Få et overblik over de lydbogsapps, der byder på gratis prøveperioder

Hvis du kunne tænke dig at få et overblik over de lydbogsapps, der p.t. byder på gratis prøveperioder, så tjek Lydboelgen.dk.

Se også:
  Giv familien en vildt god dag i GIVSKUD ZOO - ZOOTOPIA

Herinde kan du se, hvor lange prøveperioder de forskellige apps byder på. Ydermere kan du se, hvor stort et udvalg af bøger du får adgang til i din gratis prøveperiode.

Ligeledes kan du se, hvad et abonnement koster hos de forskellige lydbogsapps, hvorfor du hurtigt vil kunne regne ud, hvor mange penge du sparer med vores lille trick.